Έκλεισαν 6χρονο παιδί στο πορτ μπαγκάζ για να γλιτώσουν το πρόστιμο - «Βεβαίωση» σε χαρτί υγείας

Έκλεισαν 6χρονο παιδί στο πορτ μπαγκάζ για να γλιτώσουν το πρόστιμο - «Βεβαίωση» σε χαρτί υγείας Facebook Twitter
1

Μερικούς ανορθόδοξους έως και επικίνδυνους τρόπους βρήκαν κάποιοι για να παρακάμψουν τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας που είναι σε ισχύ λόγω του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, μια 53χρονη γυναίκα συνελήφθη στα Χανιά καθώς αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν ελέγχους λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας, εντόπισαν στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της, την 6 ετών κόρη της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN TV, η γυναίκα συνελήφθη καθώς είχε στο αυτοκίνητο της κανονικά τον 10χρονο γιο της ενώ έκλεισε την κόρη της στο πορτμπαγκάζ προκειμένου να αποφύγει πιθανό έλεγχο της Αστυνομίας.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως στο αυτοκίνητο υπήρχε μια γυναίκα 36 ετών, ένα 10 ετών αγόρι και μια γυναίκα 54 ετών, ενώ το μικρό κορίτσι βρέθηκε στο πορτ μπαγκάζ.

Η γυναίκα φέρεται να αποφάσισε να λύσει με αυτόν τον τρόπο το «πρόβλημα», καθώς ο νόμος ορίζει πως στο όχημα μπορεί να είναι είτε ο γονιός με δύο παιδιά είτε δυο ενήλικοι (ο ένας ηλικιωμένος) με ένα παιδί.

Η πράξη της έγινε αντιληπτή και για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία, άνδρες της οποίας, αφότου την αναζήτησαν, εντόπισαν το αυτοκίνητό της και τη συνέλαβαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σε βάρος της έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ η ίδια θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δείτε το ρεπορτάζ:

 

Έδειξε βεβαίωση μετακίνησης σε χαρτί τουαλέτας

Την ίδια στιγμή, ένα εξίσου παράδοξο περιστατικό συνέβη αυτή τη φορά στο κέντρο της Αθήνας, όταν αστυνομικοί έκαναν έλεγχο σε οδηγό αυτοκινήτου. 

Σύμφωνα με ant1news.gr, όταν του ζήτησαν να επιδείξει την σχετική βεβαίωση μετακίνησης, ο οδηγός εμφάνισε μια δήλωση που είχε γράψει πάνω σε χαρτί υγείας, όπου με στυλό σημείωνε πως πήγαινε για ψώνια.

Οι αστυνομικοί επέβαλλαν στον οδηγό πρόστιμο ύψους 150 ευρώ, καθώς δεν προβλέπεται πουθενά η «βεβαίωση» με τη χρήση χαρτιού τουαλέτας.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια