Είσοδος στη χώρα και με jetski

Είσοδος στη χώρα και με jetski Facebook Twitter
2

Στη σύλληψη 28χρονου παράτυπα εισελθόντα αλλοδαπού, προέβησαν απογευματινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σύμης στην περιοχή ¨ΜΑΡΑΘΟΥΝΤΑ” ν. Σύμης, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού.


Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και μετά από συντονισμένη επιχείρηση από ξηρά με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και από θάλασσα με πλωτό σκάφος δύναμης της Frontex το οποίο ευρίσκετο σε περιπολία στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης θαλάσσια σύνορα ''ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2015'' και στο οποίο επέβαιναν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντόπισαν θαλάσσιο μοτοποδήλατο (jetski) στην ανωτέρω περιοχή να κινείται ύποπτα. Άμεσα το ανωτέρω σκάφος τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση, ενώ όταν ο χειριστής του αντιλήφθηκε την παρουσία του περιπολικού σκάφους προσάραξε το θαλάσσιο μοτοποδήλατο και τράπηκε σε φυγή σε ορεινό δύσβατο σημείο πλησίον περιοχής ¨ΜΑΡΑΘΟΥΝΤΑΣ” ν. Σύμης.


Μετά από σύντομη καταδίωξη συνελήφθη ο 28χρονος αλλοδαπός, ενώ όπως διαπιστώθηκε στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων καθώς και κάθε άλλου εγγράφου αναφορικά με την κατοχή – νομιμότητα του θαλάσσιου μοτοποδήλατου.


Από τη Λιμενική Αρχή Σύμης που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το ανωτέρω σκάφος.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ