Εισβολή Ρουβίκωνα στο Βρετανικό Συμβούλιο στο Κολωνάκι

Εισβολή Ρουβίκωνα στο Βρετανικό Συμβούλιο στο Κολωνάκι Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
1

Μέλη της αντιεξουσιαστικής ομάδας «Ρουβίκωνας» έκαναν παρέμβαση το πρωί στο Βρετανικό Συμβούλιο, στην πλατεία Κολωνακίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα άτομα αυτά πέταξαν φέιγ βολάν στην είσοδο του κτιρίου και, αφού φώναξαν συνθήματα κατά των πολεμικών επεμβάσεων στη Συρία, έφυγαν.

Αργότερα, σε ανάρτησή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ο «Ρουβίκωνας» σημείωνε, μεταξύ άλλων, ότι «δεν υπάρχουν αθώοι από όσες ξένες δυνάμεις εμπλέκονται στη Συρία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΕΚΡΗΞΗ ΦΩΤΙΑ

Ελλάδα / «Βιολάντα»: Το πόρισμα του ΕΜΠ για τον διαβρωμένο υπόγειο σωλήνα που οδήγησε στη φονική έκρηξη

Την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθούν ακόμη δύο στελέχη του εργοστασίου, τα οποία είχαν ενημερωθεί για την έντονη δυσοσμία στο εργοστάσιο, χωρίς ωστόσο να προβούν σε κάποια ενέργεια
THE LIFO TEAM