Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο 10χρονου στον Βόλο- Κατέληξε από μυοκαρδίτιδα

Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο 10χρονου στον Βόλο Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε η υπόθεση του θανάτου του 10χρονου μαθητή του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγριάς στον Βόλο, από οξεία μυοκαρδίτιδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η Εισαγγελέας του Βόλου επικοινώνησε προφορικά με τον διοικητή του 1ου Αστυνομικού Τμήματος και του ζήτησε να ξεκινήσει έρευνα ώστε να διαπιστωθεί αν υπήρξε σωστός χειρισμός της περίπτωσης από τους εμπλεκόμενους.

Τo 10χρονο τετραπληγικό παιδί, από τον Κισσό Πηλίου προσβλήθηκε από γρίπη τύπου Α και έπειτα από υψηλό πυρετό, που παρουσίασε την Παρασκευή, οι γονείς του τον μετέφεραν τα μεσάνυχτα, στο Νοσοκομείο Βόλου.

Το παιδί στη συνέχεια εμφάνισε μυοκαρδίτιδα και τελικά κατέληξε το βράδυ του Σαββάτου.

Με πληροφορίες της ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλείνουν 204 καταστήματα ΕΛΤΑ – Αντιδράσεις και ανησυχία για το μέλλον των ταχυδρομείων στην περιφέρεια

Ελλάδα / Κλείνουν 204 καταστήματα ΕΛΤΑ – Αντιδράσεις και ανησυχία για το μέλλον των ταχυδρομείων στην περιφέρεια

Οι δήμοι που πλήττονται, όπως το Λουτράκι, οι Άγιοι Θεόδωροι και περιοχές της Πελοποννήσου, έχουν αποστείλει επιστολές διαμαρτυρίας στα αρμόδια υπουργεία
LIFO NEWSROOM