Εισαγγελική έρευνα για τη φωτογραφία του γιου του Μπαλτάκου

Εισαγγελική έρευνα για τη φωτογραφία του γιου του Μπαλτάκου Facebook Twitter
7

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Παναγιώτα Φάκου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τη φωτογραφία του γιου του πρώην γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Δημήτρη Μπαλτάκου, στην οποία φαίνεται να κρατά αναμμένη φωτοβολίδα σε γήπεδο.

Ο αθλητικός εισαγγελέας Αριστείδης Κορέας ζητά να διαπιστωθεί αν πρόκειται όντως για τον Δημήτρη Μπαλτάκο και σε ποιο αγώνα τραβήχτηκε η επίμαχη φωτογραφία για να διαπιστωθεί αν την εποχή εκείνη υπηρετούσε ή όχι στο λιμενικό σώμα.

Αν υπηρετούσε, τότε το υλικό θα πρέπει να διαβιβαστεί στον εισαγγελέα Ναυτοδικείου.

Ελλάδα
7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 7 ατόμων για υπερκοστολογήσεις σε κατασκευή στην Εγνατία Οδό

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 7 ατόμων για υπερκοστολογήσεις σε κατασκευή στην Εγνατία Οδό

Μετά από πολύμηνη δίκη, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης έκρινε ενόχους - χωρίς να τους αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό - συνολικά 7 από τους 15 κατηγορούμενους
LIFO NEWSROOM
Ειρήνη Μουρτζούκου: Για «αδίστακτη δράση» μιλά το κατηγορητήριο - Τι αναφέρει για τους θανάτους των βρεφών 

Ελλάδα / Ειρήνη Μουρτζούκου: Για «αδίστακτη δράση» μιλά το κατηγορητήριο - Τι αναφέρει για τους θανάτους των βρεφών 

Αποπειράθηκε τέσσερις φορές να αφαιρέσει τη ζωή ενός από τα δύο παιδιά της, αναφέρει μεταξύ άλλων το κατηγορητήριο - Η Ειρήνη Μουρτζούκου επέστρεψε στη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται μέχρι την απολογία της
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Το κουράζουν πολύ με τον μικρό μπας και ξεχάσουμε τον μεγάλο (και κυρίως τον πιο μεγάλο).Και αν μετρήσει κανείς τα σχόλια που μιλάνε για τον μικρό σε όλα τα ποστ... πιάνει.Τόσα χρόνια Λαμπίρη και Στεφανίδου, κάπου θα βγαίνανε δε μπορεί.
Είναι προφανές πως κάποιος πέταξε τη φωτοβολίδα στο παιδί και έψαχνε έναν ασφαλή τρόπο να την ξεφορτωθεί. Φαίνεται άλλωστε στο βλέμμα του η αθωότητα και η καλοσύνη του μικρού αυτού παιδιού.