Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι περίεργες κινήσεις των δραστών και τα αναπάντητα ερωτήματα

Γλυκά Νερά: Κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας - Οι περίεργες κινήσεις των δραστών και τα αναπάντητα ερωτήματα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης της ληστείας μετά φόνου στα Γλυκά Νερά με θύμα μία 20χρονη μητέρα, θεωρούν πως βρίσκονται οι ελληνικές Αρχές.

Αυτό ανέφερε σήμερα ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος σημείωσε πως πρόκειται για μία υπόθεση που έχει πληθώρα ερωτημάτων. Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη η αστυνομία τηρεί σιγή ιχθύος, δίχως αυτό να σημαίνει πως τα τεκμήρια που υπάρχουν στη διάθεσή της είναι λιγοστά.

Οι περίεργες κινήσεις των δραστών

«Σε μία μονοκατοικία μπήκαν τρεις άνθρωποι με όπλα. Αυτό σημαίνει πως δεν μπήκαν απλώς για μία διάρρηξη. Προφανώς μπήκαν για ληστεία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καλλιακμάνης στον ΣΚΑΪ. «Ίσως τα όπλα τα είχαν για να απειλήσουν στους ενοίκους, αλλά και σε περίπτωση συμπλοκής με την Αστυνομία να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν» εκτίμησε.

Παράλληλα, όπως ανέφερε απορία στις Αρχές προκαλεί το γεγονός είναι το ότι οι δράστες κατέστρεψαν τις κάμερες και αφαίρεσαν τις κάρτες μνήμης απ’ αυτές, ενώ την ίδια στιγμή άφησαν το κινητό τηλέφωνο δίπλα στο σύζυγο. «Είναι ασυνήθιστο αυτό» σχολίασε.

Ένα επιπλέον ερώτημα που προβληματίζει τις Αρχές είναι το γεγονός ότι οι δράστες έδεσαν το σύζυγο της γυναίκα με σπάγκο, γεγονός που δείχνει ότι οι ίδιοι δεν εισέβαλαν οργανωμένοι, καθώς βρήκαν τον σπάγκο στο εσωτερικό του σπιτιού. Παράλληλα του φίμωσαν το στόμα με μονωτική ταινία, την οποία επίσης βρήκαν εντός του ακινήτου στα Γλυκά Νερά. Ωστόσο, τη γυναίκα την έδεσαν με ένα ρούχο, όπως ανέφερε ο κ. Καλλιακμάνης, χαρακτηρίζοντας αντιφατικές αυτές τις ενέργειες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ