Η αστυνομία των Ιωαννίνων προχώρησε στη σύλληψη ενός 32χρονου Αλβανού που χρησιμοποιούσε το δεκάχρονο γιο του ως διακινητή ηρωίνης.
Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ εντοπίστηκε από αστυνομικούς ο δεκάχρονος κοντά στο σπίτι του στην Ανατολή Ιωαννίνων και βρέθηκε να κατέχει μία νάιλον συσκευασία (φιξάκι) με ηρωίνη σε μορφή βράχου, βάρους 5,6 γραμμαρίων.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 32χρονος πατέρας, ο οποίος συνελήφθη, εμπορευόταν ναρκωτικά, χρησιμοποιώντας το γιο του ως διακινητή που τα παρέδιδε σε τοξικομανείς της πόλης των Ιωαννίνων.
Σύμφωνα με τη Ναυτεμπορική, ύστερα από έρευνες που έγιναν στο σπίτι του συλληφθέντα, βρέθηκαν κρυμμένα μέσα σε μπουκάλι από γάλα 25 φιξάκια ηρωίνης, συνολικού βάρους 95,5 γραμμαρίων.
Ελλάδα /
Έβαζε το δεκάχρονο γιο του να διακινεί ηρωίνη

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Ένα σπίτι που είναι πάντα σε εξέλιξη και έχει το Πεδίον του Άρεως για σκηνικό

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Αυτός είναι ο λόγος που ακύρωσε την καλοκαιρινή της περιοδεία

Η αντίδραση της Ναβρατίλοβα στις δηλώσεις Πασκάλ για την τρανσφοβική Τζ. Κ. Ρόουλινγκ

Ο Δημήτρης και ο Κερέμ κάνουν πράξη την ελληνοτουρκική φιλία

Εύβοια: «Παρασύρθηκα κι εγώ από τα ρεύματα» λέει ο αστυνομικός που έσωσε μάνα και κόρη

σχόλια