Η αστυνομία των Ιωαννίνων προχώρησε στη σύλληψη ενός 32χρονου Αλβανού που χρησιμοποιούσε το δεκάχρονο γιο του ως διακινητή ηρωίνης.
Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ εντοπίστηκε από αστυνομικούς ο δεκάχρονος κοντά στο σπίτι του στην Ανατολή Ιωαννίνων και βρέθηκε να κατέχει μία νάιλον συσκευασία (φιξάκι) με ηρωίνη σε μορφή βράχου, βάρους 5,6 γραμμαρίων.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 32χρονος πατέρας, ο οποίος συνελήφθη, εμπορευόταν ναρκωτικά, χρησιμοποιώντας το γιο του ως διακινητή που τα παρέδιδε σε τοξικομανείς της πόλης των Ιωαννίνων.
Σύμφωνα με τη Ναυτεμπορική, ύστερα από έρευνες που έγιναν στο σπίτι του συλληφθέντα, βρέθηκαν κρυμμένα μέσα σε μπουκάλι από γάλα 25 φιξάκια ηρωίνης, συνολικού βάρους 95,5 γραμμαρίων.
Ελλάδα /
Έβαζε το δεκάχρονο γιο του να διακινεί ηρωίνη

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Βαρύτατες κατηγορίες εναντίον της Πρισίλα Πρίσλεϊ: Απάτη και εργαλειοποίηση τραγωδίας

Οικογένεια Μαζωνάκη: «Για εμάς αξία έχει η ασφάλεια του Γιώργου, οτιδήποτε άλλο δεν μας αγγίζει»

Αποσωληνώθηκε και αναρρώνει η 14χρονη από την Κεφαλονιά: Ζήτησε να αγκαλιάσει γιατρούς και νοσηλευτές

«Κοινωνική άπνοια»: Τι είναι και γιατί χειροτερεύει έως και 47% τα Σαββατοκύριακα

Διαστρικό αντικείμενο προβληματίζει την επιστημονική κοινότητα - «Ίσως η τροχιά του να ήταν σχεδιασμένη»

σχόλια