Δωρεάν τεστ για κορωνοϊό στο Σύνταγμα αύριο- Τι πρέπει να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι

Δωρεάν τεστ για κορωνοϊό στο Σύνταγμα αύριο- Τι πρέπει να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι Facebook Twitter
Πηγή φωτό EUROKINISSI
0

Δωρεάν τεστ για κορωνοϊό θα γίνουν αύριο, Κυριακή, στο Σύνταγμα, από κινητές ομάδες του ΕΟΔΥ.



Οι έλεγχοι θα γίνουν από τις 10:00 έως τις 15:00, στην πλατεία Συντάγματος και στον ομώνυμο σταθμό του μετρό.

 

Οι πολίτες που επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ για κορωνοϊό θα πρέπει να στείλουν SMS με τον κωδικό 1 στο 13033 για τη μετακίνησή τους. Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητά τους.

 

Η Αττική εξακολουθεί να «δίνει» καθημερινά περισσότερα από 1.000 νέα κρούσματα, ενώ «βράζει» το κέντρο. Συγκεκριμένα, από τις 2.215 νέες μολύνσεις που ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ, οι 1.057 εντοπίστηκαν στην Αττική. Τα 314 από αυτά τα κρούσματα καταγράφηκαν στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών.

 

Εξάλλου, στη χθεσινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό η καθηγήτρια Βάνα Παπαευαγγέλου, αναφερόμενη στην κατάσταση στην Αττική, τόνισε ότι καταγράφεται αύξηση των νέων κρουσμάτων σε όλες τις γειτονιές. Μάλιστα δήλωσε ότι ξεπερνούν τα 8.100 τα ενεργά κρούσματα το τελευταίο δεκαπενθήμερο.

 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΠΗΓΑΔΙ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΑΝΑΣΥΡΣΗ ΔΥΤΗ

Ελλάδα / Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Τι είναι το «το φαινόμενο της ρουφήχτρας» που συνάντησαν οι δύτες στο «Πηγάδι του Διαβόλου»

Φορώντας ειδικό εξοπλισμό, επτά εκπαιδευμένοι σπηλαιοδύτες βούτηξαν πάνω στο «Πηγάδι του Διαβόλου, για να ανασύρουν τη σορό του 34χρονου δύτη
THE LIFO TEAM