Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Συνεχίζεται μετά από 3μηνη διακοπή η δίκη

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Συνεχίζεται μετά από 3μηνη διακοπή η δίκη Facebook Twitter
0

Συνεχίζεται σήμερα με την εισαγγελική αγόρευση η δίκη για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη.

Η δίκη για την δολοφονία της 32χρονης εφοριακού μέσα Β´ Νεκροταφείο της Αθήνας τον Οκτώβριο του 2017, συνεχίζεται μετά από διακοπή 3 μηνών στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο.

Πρώτη το λόγο θα πάρει η εισαγγελέας της έδρας για να προτείνει επί της ενοχής ή μη του κατηγορούμενου.

Υπενθυμίζεται ότι η 32χρονη εφοριακός δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές από τον Εμμανουήλ Σοροπίδη, ο οποίος πρωτόδικα καταδικάστηκε σε δις ισόβια.

Ο καθ΄ ομολογίαν δράστης είχε ισχυριστεί ότι σκοπός του ήταν η ληστεία και όταν εκείνη αντιστάθηκε, τη χτύπησε. Την άφησε αιμόφυρτη και έφυγε παίρνοντας μαζί την τσάντα της και το κινητό της τηλέφωνο.

Ωστόσο, κατά τις προηγούμενες συνεδριάσεις του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου, ο κατηγορούμενος δεν έδωσε το «παρών» καθώς δεν ήθελε να απολογηθεί.

Ενδέχεται δε, ακόμα και σήμερα να εκδοθεί η ετυμηγορία του δικαστηρίου.

Η δίκη είχε ξεκινήσει στις 6 Ιουνίου 2022 και οι γονείς της Δώρας Ζέμπερη επέμειναν ότι δεν ήταν η ληστεία το κίνητρο αλλά πίσω από την δολοφονία της κρύβονται ηθικοί αυτουργοί που σχετίζονται με υποθέσεις, τις οποίες χειριζόταν η κόρη τους στην Εφορία.

«Ληστεία δεν ήταν. Ήταν καθαρή δολοφονία, έστησαν ενέδρα στο κορίτσι. Την σκότωσαν για υπόθεση της δουλειάς. Αυτός ήταν πιόνι, φέρτε τους πραγματικούς δολοφόνους» φώναζε ο πατέρας της στο δικαστήριο.

Σημειώνεται ότι ο ιατροδικαστής Σπύρος Μπουζιάνης εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο δράστης του εγκλήματος ήθελε να σκοτώσει το θύμα και όχι να το εκφοβίσει.
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ