Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Στο εδώλιο οι 12 κατηγορούμενοι- Παράταση της προφυλάκισής τους

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Στο εδώλιο οι 12 κατηγορούμενοι- Παράταση της προφυλάκισής τους Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο παραπέμπονται να δικαστούν οι 12 κατηγορούμενοι για τη δολοφονική επίθεση που στοίχισε τη ζωή του 19χρονου Άλκη Καμπανού, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών- κάνοντας δεκτή την εισαγγελική πρόταση- αποφάσισε την παράταση του χρόνου κράτησης των 12 κατηγορούμενους για άλλους έξι μήνες. Το εξάμηνο της προσωρινής κράτησής τους συμπληρωνόταν στις αρχές Αυγούστου. 

Και 12 κατηγορούμενοι παραπέμπονται σε δίκη για ανθρωποκτονία με δόλο, καθώς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών έκανε δεκτή την εισαγγελική πρόταση. Αναλυτικά, παραπέμπονται για τις εξής κατηγορίες: 

- Άπαντες για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη (στην περίπτωση του 'Αλκη) και σε απόπειρα (στην περίπτωση του πρώτου τραυματισμένου νεαρού), από κοινού,

- Ο ένας εξ αυτών για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην περίπτωση του δεύτερου τραυματισμένου νεαρού, και οι υπόλοιποι 11 ως απλοί συνεργοί στην συγκεκριμένη πράξη,

- Άπαντες για επίθεση και κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του Αθλητικού Νόμου, όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ