Τους ηλικιωμένους γονείς του σκότωσε ένας άνδρας στη Μεσσηνία.
Η διπλή δολοφονία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (22/6), γύρω στις έξι, στην Σπερχογεία του Δήμου Καλαμάτας.
Ένας 61χρονος σκότωσε τους ηλικιωμένους γονείς του (96 ετών ο πατέρας και 93 ετών η μητέρα) μέσα στο σπίτι τους.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε αιχμηρό αντικείμενο (μαχαίρι ή ψαλίδι) για την επίθεση, με τις συνθήκες του εγκλήματος να παραμένουν υπό διερεύνηση.
Ο ίδιος φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και κατά το παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, σύμφωνα με το messinialive.gr.
Γείτονες άκουσαν τις φωνές και ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ ο 61χρονος συνελήφθη και έχει οδηγηθεί στην Αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας.
Οι Αρχές διενεργούν προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της διπλής δολοφονίας.