Την ώρα που ολοκληρώνεται η έρευνα, που διενεργείται από τις εισαγγελικές αρχές, με αφορμή την τρίτη μήνυση για βιασμό σε βάρος του ήδη προφυλακισμένου Δημήτρη Λιγνάδη, η  ανακρίτρια αναμένεται να αποφανθεί και για τέταρτη καταγγελία.

 

Η καταγγελία αφορά στον βιασμό ενός 24χρονου σήμερα άνδρα, όταν εκείνος ήταν 17 ετών. Ο σχετικός φάκελος βρίσκεται στα χέρια των αρχών, που αναμένεται τις επόμενες ημέρες να αποφασίσουν για το εάν θα ασκηθεί νέα δίωξη εις βάρος του ηθοποιού.

 

Η έρευνα για την τρίτη καταγγελία, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ενδέχεται να καταλήξει στην απαγγελία ακόμα μίας δίωξης σε βάρος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού θεάτρου.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική έρευνα, που αφορά τη μήνυση Έλληνα καταγγέλλοντα, ο οποίος δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ο καταγγελλόμενος φέρεται να τον βίασε στο σπίτι του το 2018 και να του έδειξε πορνογραφικό υλικό, που διατηρούσε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του.

 

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, που διενεργήθηκε με αφορμή την τρίτη μήνυση ο Δημήτρης Λιγνάδης κλήθηκε και έδωσε εξηγήσεις από τις φυλακές της Τρίπολης, όπου κρατείται..

 

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες φέρεται να αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζουν.