Δίκη Χρυσής Αυγής: Αναβολή ζήτησε ο συνήγορος του Νίκου Μιχαλολιάκου - «Είχε ψευδαισθήσεις»

Δίκη Χρυσής Αυγής: Αναβολή ζήτησε ο συνήγορος ο Νίκος Μιχαλολιάκος - «Είχε ψευδαισθήσεις» Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi / Αρχείου.
0

Στην υποβολή αιτήματος αναβολής προχώρησε ο Νίκος Μιχαλολιάκος μέσω του συνηγόρου του κατά την έναρξη της διαδικασίας στη δίκη της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό.

Σύμφωνα με το dikastiko.gr, ο συνήγορος υπεράσπισής του, Δημήτρης Παπαδέλλης επικαλέστηκε τη βαριά νόσηση με κορωνοϊό του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδέλλης ανέφερε ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος απουσιάζει από τη δικαστική αίθουσα για λόγους υγείας, καθώς είχε νοσηλευτεί με κορωνοϊό επί δύο μήνες στην εντατική και πλέον βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης.

«Θεωρητικά εκλητεύθη από το δικαστήριο, ενώ ήταν στη ΜΕΘ και είχε απώλεια συνείδησης, οπτικές και ακουστικές ψευδαισθήσεις. Δεν έχει καν την απόφαση δεν ξέρει γιατί δικάζεται!», ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης. 

Υπενθυμίζεται ότι η διευθυντική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης, αρχηγός και πρώην βουλευτές του κόμματος είναι κρατούμενοι. Πρόκειται για τον αρχηγό, Νίκο Μιχαλολιάκο και τους Ηλία Κασιδιάρη, Ιωάννη Λαγό, Χρήστο Παππά, Ηλία Παναγιώταρο, Γιώργο Γερμενή και Αρτέμη Ματθαιόπουλο καταδικασμένους σε ποινές κάθειρξης τουλάχιστον 13 ετών πλην του τελευταίου που βαρύνεται με 10ετή κάθειρξη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: Ο 21χρονος θα πει ποιος προσπάθησε να τον δωροδοκήσει για να μην γίνει η καταγγελία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: Ο 21χρονος θα κατονομάσει ποιος προσπάθησε να τον δωροδοκήσει για να μην τον καταγγείλει

Ο Στέφανος Παπαδόπουλος υποστηρίζει ότι υπήρξαν άτομα που προσπάθησαν να τον δωροδοκήσουν για να μην προχωρήσει σε καταγγελία εις βάρος του δημοφιλούς τραγουδιστή
THE LIFO TEAM
ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΤΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Ελλάδα / Κάμερες στην Αττική: Τα πρώτα αποτελέσματα, σε ποιους δρόμους υπάρχουν - Πάνω από 1.000 παραβάσεις σε 4 ημέρες

Η πιλοτική εγκατάσταση καμερών, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας, ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα σε οκτώ σημεία υψηλής επικινδυνότητας στην Αττική
THE LIFO TEAM