Διαταγή ΕΛ.ΑΣ. για προστασία γυναικών προσφύγων από βιασμούς

Διαταγή ΕΛ.ΑΣ. για προστασία γυναικών προσφύγων από βιασμούς Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
1


Μέτρα για την αντιμετώπιση των περιστατικών βιασμών, σεξουαλικής παρενόχλησης και κάθε μορφής βίας σε βάρος των γυναικών προσφύγων λαμβάνει η ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με το δημοσίευμα στον Ελεύθερο Τύπο.

Η απόφαση έρχεται καθώς έχουν διαπιστωθεί αυξανόμενα κρούσματα βίας με θύματα τις ανυπεράσπιστες γυναίκες που εγκατέλειψαν μόνες τους ή με τα παιδιά τους τις χώρες καταγωγής τους και έχουν βρεθεί στην Ελλάδα.

Η διαταγή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. που δημοσιεύει ο «Ε.Τ.», εκδόθηκε στις 22 Μαρτίου 2016 και έχει θέμα την «ετοιμότητα για την προστασία των γυναικών μεταναστριών και προσφύγων».

Αξιωματικοί της Αστυνομίας και μέλη μη κυβερνητικών οργανώσεων συγκλίνουν στο ότι «οι γυναίκες πρόσφυγες δεν καταγγέλλουν τα σε βάρος τους περιστατικά διότι η κουλτούρα στις χώρες τους είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με την ισότητα των δύο φύλων, με αποτέλεσμα να κερδίζουν ο φόβος και η τρομοκρατία».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Για την προστασια των ντοπιων γυναικων απο τα παλληκαρια που αρχισαν να ξεπορτιζουν απ την " ελευθερη δομη" του Ελαιωνα καμμια ιδεα; Α συγγνωμη, τωρα θα τους βαζετε και σε διαμερισματα με ολα πληρωμενα, για να κινουνται πιο ανετα...

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ