Τυχερός μέσα στην ατυχία του δηλώνει ο επιχειρηματίας, το σπίτι του οποίου έγινε στόχος διαρρηκτών, τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην Εκάλη.

 

Οι δράστες μέσα σε έξι λεπτά κατάφεραν να πάρουν 120.000 ευρώ και κοσμήματα, κινούμενοι με κινηματογραφική ταχύτητα, όπως είπε ο κ. Πάρης Κομνηνός.

 

«Το πιο ουσιώδες είναι ότι δεν ήμασταν εδώ» ανέφερε ο επιχειρηματίας, μιλώντας στο Open, λέγοντας, μάλιστα, πως αν δεν είχε κλείσει το κινητό του θα βρισκόταν αντιμέτωπος με τους δράστες.

 

«Είχα ταμείο μαζί μου που δεν προλάβαινα να πάω στην τράπεζα και τα έφερα σπίτι. Δυστυχώς έπρεπε να έχω τα χρήματα εδώ, στο σπίτι, που δεν το χρησιμοποιούμε ως κύρια κατοικία. Το συμβάν έγινε Παρασκευή προς Σάββατο, ήμασταν δίπλα, σε άλλο οίκημα την ώρα της διάρρηξης. Σε μισό λεπτό θα ήμουν εδώ αν δεν είχε κλείσει το κινητό μου γιατί θα λάμβανα το σήμα από την εταιρεία φύλαξης και θα έπεφτα πάνω τους» περιέγραψε χαρακτηριστικά.

 

Όλα έγιναν μέσα σε έξι λεπτά

 

Παράλληλα, μιλώντας στο Mega, δήλωσε πως όταν επέστρεψαν σπίτι τους αντίκρισαν απ' έξω την αστυνομία.

 

«Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τον συναγερμό. Στα 7 λεπτά ήρθε η Αστυνομία, στα 6 έκλεψαν και έφυγαν. Κινήθηκαν πολύ γρήγορα, συγχαρητήρια στα παιδιά της Άμεσης Δράσης» σημείωσε.

 

 

Ο επιχειρηματίας, όπως δήλωσε ο ίδιος, είχε πέσει ξανά στο παρελθόν θύμα κλοπής. «Το 2017 είχαν φορτώσει σχεδόν έναν τόνο χρηματοκιβώτιο, αλλά τους είχε πέσει γιατί τους είχαν κυνηγήσει και τελικά έξι μήνες μετά τους έπιασαν. Ηταν οι λεγόμενοι ληστές των χρηματοκιβωτίων. Πιστεύω ότι και τώρα θα τους πιάσουν», εκτίμησε.