Διαδικασίες κατά Αραβαντινού προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης

Διαδικασίες κατά Αραβαντινού προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Χωρίς να αναφέρει το όνομα του, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου, ουσιαστικά φωτογράφισε τον Αντώνη Αραβαντινό και προανήγγειλε δικαστικές και πειθαρχικές διαδικασίες για το σωφρονιστικό στέλεχος. 

Μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής στον ΣΚΑΙ, ο κ. Αραβαντινός ανέφερε πως η κατάσταση στις φυλακές είναι εκτός ελέγχου, με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να δέχονται απειλές. 

Λίγο μετά ήρθε η ανακοίνωση του υπουργού Δικαιοσύνης στην οποία αναφέρει: 

«Οι ύβρεις, τα ψεύδη και οι συκοφαντίες που διατύπωσε απόψε σωφρονιστικός υπάλληλος δεν αφορούν τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στις φυλακές, αλλά χαρακτηρίζουν τον ομιλούντα.

Γι' αυτό θα κληθεί άμεσα να λογοδοτήσει ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών και των πειθαρχικών οργάνων. Καλύπτω με την πλήρη εμπιστοσύνη μου τον Γενικό Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Ευτύχη Φυτράκη, ο οποίος υλοποιεί την κυβερνητική πολιτική στο δύσκολο πεδίο του σωφρονιστικού συστήματος.

Με την ίδια εμπιστοσύνη καλύπτω τα βαλλόμενα στελέχη του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ.κ. Σταύρο Μαντακιοζίδη, Προϊστάμενο του Σώματος Επιθεώρησης και Παύλο Δουλάμη, Διευθυντή επιχειρησιακής επάρκειας. Η κοινή προσπάθεια για τον εξανθρωπισμό του σωφρονιστικού συστήματος με όρους κράτους δικαίου συνεχίζεται».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η φιλόλογος Λιάνα Κόκκινου που στήριξε τον Ιρανό μαθητή που αρίστευσε, μιλά στη LIFO

Ελλάδα / Η φιλόλογος Λιάνα Κόκκινου που στήριξε τον Ιρανό μαθητή, μιλά στη LIFO

Η συντονίστρια του προγράμματος «Άμεση Ανακούφιση Προσφύγων και Μεταναστών» των Παιδικών Χωριών SOS στη Λέσβο, μιλά για την επιτυχία του 18χρονου παιδιού αλλά και για τι θα πρέπει να κάνει πλέον η πολιτεία

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ