Δεν θα υπάρξουν διακοπές ρεύματος την ημέρα

Δεν θα υπάρξουν διακοπές ρεύματος την ημέρα Facebook Twitter
0

Δεν θα υπάρξουν διακοπές ρεύματος το μεσημέρι αν η κατάσταση στο δίκτυο παραμείνει ως έχει μέχρι στιγμής, δεν βγουν δηλαδή άλλοι σταθμοί εκτός λειτουργίας, ανέφεραν στελέχη του Διαχειριστή Δικτύου της ΔΕΗ στο ΑΜΠΕ.

Οι διακοπές έχουν αποφευχθεί μέχρι στιγμής λόγω και των ισχυρών ανέμων που κρατούν χαμηλά τη θερμοκρασία. Αν πάντως υπάρξει αλλαγή στη ζήτηση, αυτό θα έχει ως συνέπεια να γίνουν διακοπές, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο κατάρρευσης του συστήματος.

Διακοπές είναι όμως προγραμματισμένες για το βράδυ αφού θα λείπει από το σύστημα η εισροή ενέργειας από τα φωτοβολταϊκά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προειδοποίηση ΕΟΔΥ για την ανησυχητική αύξηση των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων στην Ελλάδα

Ελλάδα / Προειδοποίηση ΕΟΔΥ για την ανησυχητική αύξηση των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων στην Ελλάδα

Τα περιστατικά γονόρροιας υπερτριπλασιάστηκαν σε σύγκριση με το 2020, οι διαγνώσεις πρώιμης σύφιλης διπλασιάστηκαν, ενώ η χλαμυδιακή λοίμωξη παρουσιάζει επίσης ανησυχητική αύξηση
LIFO NEWSROOM
Απεργία διαρκείας σήμερα για τα συνεργεία αυτοκινητών - Αντιδρούν στο ψηφιακό πελατολόγιο

Ελλάδα / Ψηφιακό Πελατολόγιο: Απεργία διαρκείας ξεκινούν από σήμερα τα συνεργεία αυτοκινήτων

Ο κλάδος αναφέρει πως δεν προβλέφθηκε καμία μεταβατική περίοδος ή επίσημη καθοδήγηση από τις αρμόδιες αρχές, ενώ το πλαίσιο σχετικά με το ποιες εργασίες πρέπει να καταγράφονται παραμένει «θολό και δυνητικά επικίνδυνο»
LIFO NEWSROOM