Δεν δέχονται τα φύλλα επιστράτευσης οι ναυτεργάτες

Δεν δέχονται τα φύλλα επιστράτευσης οι ναυτεργάτες Facebook Twitter
1

Δύσκολα τα βρήκε η κυβέρνηση με τους ναυτεργάτες οι οποίοι αρνούνται να παραλάβουν τα φύλλα πορείας, και τώρα, θα πρέπει να δοκιμάσει αντοχές, αν θέλει να εφαρμόσει και στην πράξη την απόφαση του έλαβε. Οι ναυτεργάτες που συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι μετά την απόφαση για επιστράτευση, δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν την απεργία τους και θα αρνηθούν τα φύλλα της πολιτικής επιστράτευσης.

"Η απεργία συνεχίζεται κόντρα στην πολιτική επιστράτευση. Όλοι στους καταπέλτες, όλοι οι ναυτεργάτες έξω από τα καράβια", δήλωσε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, Σάββας Τσιμπόγλου.

Παρότι η απόφαση για συνέχιση της απεργίας από την ΠΝΟ είχε ληφθεί με οριακή πλειοψηφία (8-7) φαίνεται ότι η κίνηση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε επιστράτευση ενώνει τους ναυτεργάτες. Σύμφωνα με τον κ. Τσιμπόγλου, η απόφαση για συνέχιση της απεργίας είναι ομόφωνη.

Οι ναυτεργάτες καλούν όλα τα σωματεία εργαζομένων στο λιμάνι, όπου είναι συγκεντρωμένοι, έχοντας τη συμπαράσταση ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ. Στον Πειραιά πήγε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Ακόμη, το Εργατικό Κέντρο Πειραιά κήρυξε παμπειραϊκή 24ωρη απεργία για αύριο Τετάρτη, ως απάντηση στην επίταξη των ναυτεργατών.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΔΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ 36 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ

Ελλάδα / Ξεκινά η δίκη για τα Τέμπη: Πάνω από 350 οι μάρτυρες - Για κακούργημα οι 33 από τους 36 κατηγορούμενους

Μεταξύ των κατηγορουμένων, είναι πρώην πρόεδροι και διοικητικά στελέχη του ΟΣΕ, της ΕΡΓΟΣΕ, της ΡΑΣ και της Hellenic Train, υπάλληλοι του Σιδηροδρομικού Σταθμού Λάρισας και υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου Μεταφορών
THE LIFO TEAM
ΤΕΜΠΗ ΔΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ελλάδα / Τέμπη: Ξεκινά αύριο η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα - Ποιοι είναι οι 36 κατηγορούμενοι

Τουλάχιστον 230 πρόσωπα, φυσικά και νομικά, όπως συγγενείς θυμάτων, επιζώντες, Δικηγορικοί Σύλλογοι και Σωματεία, αναμένεται να παρασταθούν προς υποστήριξη της κατηγορίας
THE LIFO TEAM
ΛΕΣΒΟΣ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΑΦΘΩΔΗΣ ΠΥΡΕΤΟΣ

Ελλάδα / Λέσβος: Μικρή «ανάσα» για τους κτηνοτρόφους - Ανοιχτά έως και τη Δευτέρα τα τυροκομεία του νησιού

Η Λέσβος βρίσκεται αντιμέτωπη με μια σοβαρή κρίση στον πρωτογενή τομέα, καθώς η διακοπή παραλαβής γάλακτος λόγω του αφθώδους πυρετού έχει οδηγήσει εκατοντάδες κτηνοτρόφους σε απόγνωση, με χιλιάδες λίτρα να μένουν αδιάθετα
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Δέν χρειάζεται να τα δεχτούν...Δέν χρειάζεται κάν να γίνει σκηνικό, θέατρο, τσαμπουκάς, λιποθυμίες απ'τα χημικά της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ, με τον Μιχα να ρίχνει νερό στα βουρκωμένα μάτια του Παπανδρέου... τίποτα. όλα μάταια !Δέν υπάρχει σκηνοθεσία πιά, δέν έχει νόημα. Ο μόνος θεατής απέναντι είναι ο Ματιας Μορς, Δανός - άντε και ο Τόμσεν !