Βόλος: 21χρονος έπεσε ξαφνικά σε κώμα και πέθανε- Ήταν σε φιλικό σπίτι

Βόλος: 21χρονος έπεσε ξαφνικά σε κώμα και πέθανε- Ήταν σε φιλικό σπίτι Facebook Twitter
Φωτ.:Eurokinissi
0

Σε κώμα ενώ βρίσκονταν σε φιλικό σπίτι έπεσε ξαφνικά ένας 21χρονος στον Βόλο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Βόλου, όπου άφησε τελικά την τελευταία του πνοή.

Ο απροσδόκητος θάνατος του 21χρονου βύθισε στην θλίψη τους οικείους του αλλά και την τοπική κοινωνία. 

Από την Αστυνομία αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια και παραγγέλθηκε νεκροψία- νεκροτομή, προκειμένου να εντοπιστούν τα αίτια του θανάτου του.

Η σορός του θα βρίσκεται στο Κοιμητήριο Δήμου Βόλου, αύριο Τρίτη από τις 10:00 έως τις 10:45 και στη συνέχεια θα μεταφερθεί για αποτέφρωση στη Ριτσώνα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βραχιολάκι»: Σχεδόν 2 ώρες αναμονή στα επείγοντα του «Παίδων Αγία Σοφία» - Πάνω από 5 ώρες σε Ευαγγελισμό, «Γεννηματάς»

Ελλάδα / «Βραχιολάκι» στα νοσοκομεία: Σχεδόν 2 ώρες αναμονή στα επείγοντα του «Παίδων Αγία Σοφία»

Παρά τις μεγάλες ακόμα αναμονές, ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι ο χρόνος έχει μειωθεί σημαντικά από τον αρχικό, στα νοσοκομεία όπου εφαρμόζεται το σύστημα με το «βραχιολάκι» - Πάνω από 5 ώρες σε Ευαγγελισμό, «Γεννηματάς»
LIFO NEWSROOM