Βοιωτία: Άνδρας πυροβόλησε εν ψυχρώ αδέσποτο σκύλο - Συνελήφθη

Βοιωτία: Άνδρας πυροβόλησε εν ψυχρώ αδέσποτο σκύλο - Συνελήφθη Facebook Twitter
Άνδρας πυροβόλησε σκύλο στο Σχηματάρι Βοιωτίας
0

Άλλο ένα περιστατικό κακοποίησης σε βάρος αδέσποτου σκύλου καταγράφηκε στο Σχηματάρι Βοιωτίας, με τον δράστη να συλλαμβάνεται.

Ένας άνδρας που επέβαινε σε αυτοκίνητο, πλησίασε την αδέσποτη Λίζα και την πυροβόλησε στα δύο μέτρα. Το συμβάν είδε αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος και κάλεσε αμέσως την αστυνομία που συνέλαβε και οδήγησε τον δράστη στο Α.Τ Σχηματαρίου.

Το σκυλί μεταφέρθηκε με περιπολικό στον κτηνίατρο, «σε κατάσταση σοκ και μία τρύπα στα πλευρά. Έγιναν ακτινογραφίες και της χορηγήθηκαν ισχυρά παυσίπονα. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη καθώς ακόμα δεν ξέρουν αν πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργείο για αφαίρεση του βλήματος» όπως αναφέρεται σε ανάρτηση κατοίκου της περιοχής. 

Σύμφωνα με το ίδιο ποστ, η Λίζα είναι μια γνωστή αδέσποτη σκυλίτσα της περιοχής η οποία όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «είναι απίστευτα φιλική ενώ έχει εμβολιαστεί, στειρωθεί και τσιπαριστεί με το πρόγραμμα του Δήμου Τανάγρας. Μάλιστα, είναι τόσο φιλική που το καθημερινό της πρόγραμμα ήταν να πηγαίνει τα παιδιά του Γυμνασίου στο Σχολείο». 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ