Βίντεο ντοκουμέντο με φυσιοθεραπευτή που κλωτσά και χτυπά ανήλικο ΑμεΑ – Παρέμβαση εισαγγελέα

Βίντεο ντοκουμέντο με φυσιοθεραπευτή που κλωτσά και χτυπά ανήλικο ΑμεΑ – Παρέμβαση εισαγγελέα Facebook Twitter
0

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων προκάλεσε καταγγελία για βάναυση κακοποίηση ανηλίκου παιδιού από εργαζόμενο σε ιδιωτικό Κέντρο για παιδιά με αυτισμό.

Ήδη με εντολή της Εισαγγελίας Ανηλίκων, η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων διενεργεί προκαταρκτική έρευνα για το περιστατικό, το οποίο φέρεται να έγινε τον Ιούνιο του 2019. Για όσα συνέβησαν τότε προέβη σε καταγγελία χθες στην Εισαγγελία Ανηλίκων η διευθύντρια του Κέντρου, η οποία προσκόμισε βίντεο -που δημοσίευσε σήμερα το ethnos.gr- που δείχνει τον εργαζόμενο της δομής, φυσιοθεραπευτή, να χτυπά και να κλωτσά στο πρόσωπο τον ανήλικο, την ώρα που τα υπόλοιπα παιδιά συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους.

Η διευθύντρια, φέρεται να κατέθεσε πως μετά το συμβάν ο φυσικοθεραπευτής είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από την εργασία του και πως η ίδια του είχε διαμηνύσει να μην ξαναεργαστεί με παιδιά. Ωστόσο, η μάρτυρας, όπως ισχυρίζεται, έμαθε ότι ο εν λόγω φυσικοθεραπευτής έπιασε ξανά δουλειά σε κέντρο με παιδιά με ειδικές ανάγκες και έτσι αποφάσισε να καταγγείλει το περιστατικό του 2019.

Η προκαταρκτική έρευνα που διενεργείται υπό την εποπτεία της Εισαγγελίας Ανηλίκων, έχει στόχο να ελέγξει την καταγγελία και να εντοπίσει τα αδικήματα που έχουν διαπραχθεί.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΜΟΝΗ

Ελλάδα / Αεροπορικά ταξίδια: Τουλάχιστον δύο ώρες αναμονή στο «Ελ. Βενιζέλος» - Ανησυχία για το καλοκαίρι

Το νέο Σύστημα Εισόδου-Εξόδου, το οποίο βρίσκεται σε εφαρμογή από τις 10 Απριλίου και αφορά ταξιδιώτες από χώρες εκτός Σένγκεν, φαίνεται να φέρνει στα όριά τους τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια
THE LIFO TEAM