Βασίλισσα Ελισάβετ: Το μήνυμα για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το μήνυμα για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση Facebook Twitter
EPA
0

To δικό της μήνυμά για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου έστειλε η βασίλισσα Ελισάβετ.

Η βασίλισσα της Αγγλίας έστειλε μήνυμα προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Με τη σημαντική ευκαιρία της 200ης επετείου από την έναρξη του Ελληνικού Πολέμου για την Ανεξαρτησία, θα ήθελα να μεταβιβάσω τα συγχαρητήριά μου στην Εξοχότητά σας, μαζί με τις καλύτερες ευχές μου στον λαό της Ελλάδας. Μετά από μια δύσκολη χρονιά, είμαι βέβαιη ότι οι εορτασμοί για τα 200 χρόνια θα φέρουν την υπόσχεση για καλύτερες εποχές, ενισχύοντας παράλληλα τη ζεστασιά των σχέσεων μεταξύ των δύο κυβερνήσεων και των λαών μας», ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα της βασίλισσας.

Το μήνυμα αναρτήθηκε και στον επίσημο λογαριασμό της Βασιλικής Οικογένειας στο Twitter. Κατά την αναχώρησή του από τη χώρα μας, ο πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του τον εορτασμό της Επετείου, αποχαιρέτησε την Ελλάδα με θερμές ευχές. «Η επίσκεψη του Πρίγκιπα της Ουαλίας και της Δούκισσας της Κορνουάλης στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε. Θερμές ευχαριστίες σε όλους για τη θερμή φιλοξενία», σημείωσε.

 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM