Σοκαρισμένη παραμένει η μητέρα του 2χρονου κοριτσιού, το οποίο ξέχασαν για ώρες μέσα σε σχολικό λεωφορείο παιδικού σταθμού στη Βάρκιζα. 

 

Η μητέρα σε δηλώσεις της εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την περαστική που αντιλήφθηκε ότι το παιδί ήταν κλειδωμένο μέσα στο σχολικό και ειδοποίησε. «Σε αυτή την κοπέλα χρωστάω τη ζωή του παιδιού μου», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

 

Η μητέρα περιέγραψε ότι το παιδί ήταν δεμένο στο όχημα μέχρι τις 12:15, όταν έφτασε ο οδηγός εκεί και το έβγαλαν. «Είναι ακόμη σε σοκ. Δεν με αφήνει δευτερόλεπτο να φύγω, δεν μπορεί να κοιμηθεί. Θέλει συνέχεια να είναι στην αγκαλιά μου και να κοιμάται», δήλωσε στο «Πρώτο Θέμα», αναφερόμενη στην κατάσταση της κόρης της. 

 

 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά για την υπόθεση, το κοριτσάκι αποκοιμήθηκε στο σχολικό και δεν κατέβηκε με τα υπόλοιπα παιδιά στον παιδικό σταθμό. Όμως, δεν αντιλήφθηκε κανείς ότι είχε μείνει μέσα στο όχημα για περίπου τέσσερις ώρες. Όταν το παιδί ξύπνησε, άρχισε να κλαίει τρομαγμένο και μια διερχόμενη γυναίκα το είδε και ειδοποίησε την αστυνομία. 

 

Για το περιστατικό συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού στη Βάρκιζα και ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου, μετά τη μήνυση των γονιών του παιδιού. 

 

Ο εισαγγελέας διέταξε να γίνει περαιτέρω έρευνα για την υπόθεση, ώστε να συμπληρωθεί με επιπλέον υλικό η δικογραφία και έδωσε εντολή να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες.