«Βάλτο αγόρι μου»: Διαμαντίδης και Παπαλουκάς στο νέο σποτ για τους εμβολιασμούς

Διαμαντίδης και Παπαλουκάς στο νέο σποτ για τους εμβολιασμούς- Με άρωμα Ευρωμπάσκετ και το «βάλτο αγόρι μου» Facebook Twitter
0

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Θοδωρής Παπαλουκάς είναι οι πρωταγωνιστές του νέου σποτ για τον εμβολιασμό, το οποίο έχει «άρωμα» Ευρωμπάσκετ.

 

Οι δύο θρυλικές μορφές του ελληνικού αθλητισμού στέλνουν το δικό τους μήνυμα προς τους πολίτες για να εμβολιαστούν, παραλληλίζοντας τον αγώνα κόντρα στην πανδημία με ένα ματς μπάσκετ.

 

«Το παιχνίδι κρατάει 40 λεπτά. Στα δύσκολα, όλα κρίνονται στο τέλος. Μπορεί να έχεις κάνει τα πάντα σωστά για 39 λεπτά, αλλά είναι το τελευταίο ένα που μετράει», λέει ο Θοδωρής Παπαλουκάς. «Αυτό είναι το μπάσκετ και δεν διαφέρει καθόλου από τη ζωή», συμπληρώνει ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

 

 

«Τώρα που ο δύσκολος αγώνας με την πανδημία πάει προς τη λήξη του, η μπάλα είναι στα χέρια όλων μας. Αν δείξουμε τη δύναμή μας, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην βάλουμε το τελευταίο σουτ, αυτό που δίνει τη μεγάλη νίκη», είναι το μήνυμά τους.

 

Για να ενισχυθεί αυτό το επιχείρημα, το σποτ προβάλει και μία από τις συγκλονιστικότερες στιγμές του ελληνικού μπάσκετ, το σουτ που έμεινε γνωστό και ως «Βάλτο αγόρι μου», από την αξέχαστη ατάκα του Βασίλη Σκουντή, που έκανε την περιγραφή του συγκεκριμένου αγώνα.

 

Ήταν στον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ του 2005, κόντρα στη Γαλλία, όταν με ένα σουτ στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Δημήτρης Διαμαντίδης έστειλε την εθνική ομάδα στον τελικό, στον οποίο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

 

Το σποτ καταλήγει με τον Διαμαντίδη να κάνει την χαρακτηριστική κίνηση του σουτ, αλλά και τον Παπαλουκά να του λέει «βάλτη αγόρι μου», για τη μάσκα του. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ