Αυξημένη κίνηση στα διόδια της Ελευσίνας - Φεύγουν οι πρώτοι εκδρομείς

Αυξημένη κίνηση στα διόδια της Ελευσίνας και στο λιμάνι του Πειραιά- Φεύγουν οι πρώτοι αδειούχοι Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Αυξημένη είναι η κίνηση από το πρωί του Σαββάτου, τόσο στα διόδια της Ελευσίνας όσο και στο λιμάνι του Πειραιά.

Ουρές σχηματίστηκαν το πρωί στα σημεία εξόδου της Αθήνας, όπως τα διόδια της Ελευσίνας, αλλά σημαντική ήταν η κίνηση και στα λιμάνια της Ραφήνας και του Πειραιά. Είναι το τελευταίο σαββατοκύριακο πριν τη εφαρμογή των νέων περιορισμών στις μετακινήσεις προς τα νησιά.

Υπενθυμίζεται ότι, από Δευτέρα, όσοι δεν είναι εμβολιασμένοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους αποτέλεσμα rapid ή PCR τεστ για να μετακινηθούν προς τα νησιά. 

Αυξημένη κίνηση στα διόδια της Ελευσίνας και στο λιμάνι του Πειραιά- Φεύγουν οι πρώτοι αδειούχοι Facebook Twitter
EUROKINISSI

Οι νέοι κανονισμοί

Από τις 5 Ιουλίου οι μετακινήσεις προς τα νησιά, όπως και οι αεροπορικές πτήσεις περνούν σε νέο καθεστώς, αφού για τους ενήλικες θα είναι υποχρεωτικό να φέρουν στη διαδικασία της επιβίβασης:

· πιστοποιητικό εμβολιασμού

· πιστοποιητικό νόσησης,

· αρνητικό αποτέλεσμα PCR τις τελευταίες 72 ώρες ή

· αρνητικό αποτέλεσμα rapid test τις τελευταίες 48 ώρες.

Όσοι μετακινούνται μεταξύ διαφορετικών Περιφερειακών Ενοτήτων για λόγους εργασίας σε καθημερινή βάση, για τους οποίους παραμένει ενεργή η δυνατότητα μετακίνησης με self-test,

· Επιβάτες σε ακτοπλοϊκές συνδέσεις μεταξύ νήσων της ίδιας Περιφερειακής Ενότητας, για τους οποίους παραμένει ενεργή η δυνατότητα μετακίνησης με self-test, σε εβδομαδιαία βάση, είτε εντός 24 ωρών πριν από την προγραμματισμένη ώρα ταξιδιού. ·

Όσοι μετακινούνται στις πορθμειακές γραμμές Πέραμα-Παλούκια Σαλαμίνας, Πέραμα Μεγαρίδος-Φανερωμένη Σαλαμίνας, Ρίο-Αντίρριο, στις ακτοπλοϊκές συνδέσεις από την ηπειρωτική χώρα προς την Εύβοια, καθώς και στις πορθμειακές γραμμές Πόρου-Γαλατά Τροιζηνίας, Πούντα-Ελαφόνησος Λακωνίας και Τρυπητή-Αμμουλιανή Χαλκιδικής, για τους οποίους παραμένει ενεργή η δυνατότητα μετακίνησης με self-test 24 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα ταξιδιού.

· Οι ανήλικοι 12-17, οι οποίοι μπορούν να μετακινούνται με με self-test 24 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα ταξιδιού.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ