Αυτά είναι τα τρία ελληνικά νησιά που προσελκύουν το επενδυτικό ενδιαφέρον εκατομμυριούχων

Αυτά είναι τα τρία ελληνικά νησιά που προσελκύουν το επενδυτικό ενδιαφέρον εκατομμυριούχων Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / UNSPLASH
0

Τη λίστα με τα μαγευτικά μέρη που προσελκύουν τους εκατομμυριούχους ανά τον κόσμο δημοσίευσε η Nomad Capitalist, μία συμβουλευτική εταιρεία που εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ. Φυσικά από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει και το «άρωμα» Ελλάδας.

Σύμφωνα με το CNBC, η εταιρεία έψαξε για παραθαλάσσιους προορισμούς που ταιριάζουν καλύτερα σε επιχειρηματίες, επενδυτές, χρηματιστές και άλλους εύπορους ανθρώπους, οι οποίοι θέλουν να επενδύσουν ή/και να μετακομίσουν.

Κάθε προορισμός βαθμολογήθηκε από το 1 έως το 50 . Τα κριτήρια αφορούσαν στην ομορφιά κάθε τόπου, στις υπηρεσίες, στους φόρους κάθε χώρας και στην ασφάλεια.

Την πρωτιά στη λίστα κατέχουν τα νησιά Κέιμαν, που αποτελούν έναν φορολογικό παράδεισο που προσελκύει περισσότερο τους Αμερικανούς που επιθυμούν να κάνουν ένα νέο επιχειρηματικό βήμα, σύμφωνα με το Nomad Capitalist.

Λίγες θέσεις πιο κάτω, στην έκτη, φιγουράρουν η Κρήτη και η Μύκονος, νησιά τα οποία ισοψηφούν με το νησί Κοζουμέλ στο Μεξικό.

Στη συνέχεια ακολουθεί η Σαντορίνη, η οποία βρίσκεται στην έβδομη θέση μαζί με το Λανγκάουι της Μαλαισίας και τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Αναλυτικά, η λίστα

Αυτά είναι τα τρία ελληνικά νησιά που προσελκύουν το επενδυτικό ενδιαφέρον εκατομμυριούχων Facebook Twitter

Με πληροφορίες από CNBC

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ