Τραγικό δυστύχημα στον ΗΣΑΠ: Σύγκρουση συρμών τη νύχτα – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Τραγικό δυστύχημα στον ΗΣΑΠ: Σύγκρουση συρμών τη νύχτα – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες Facebook Twitter
0

Δυστύχημα με έναν νεκρό και δύο τραυματίες σημειώθηκε μέσα στη νύχτα, στις γραμμές του ΗΣΑΠ

Το εργατικό δυστύχημα συνέβη στη Γραμμή 1, περί της 4:40 τα ξημερώματα,  όταν ειδική μηχανή λείανσης που κατέβαινε από την Κηφισιά παρουσίασε βλάβη στα φρένα με αποτέλεσμα να αρχίσει να κινείται ανεξέλεγκτα, αναπτύσσοντας ταχύτητα. Όσο κατηφόριζε προς Πειραιά η ταχύτητα αυξανόταν.

Πάνω στη μηχανή βρίσκονταν αρκετοί εργάτες που πήδηξαν για να σωθούν, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. Η μηχανή έτρεχε ήδη με τουλάχιστον 50χιλιόμετρα ανά ώρα. Από τους εργάτες που έμειναν στο βαγόνι, τρεις τραυματίστηκαν κατά την σύγκρουση με συρμό, στο ύψος του σταθμού «Άγιος Νικόλαος». 

Τραγικό δυστύχημα στον ΗΣΑΠ: Σύγκρουση συρμών τη νύχτα – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες Facebook Twitter

Το τρένο είχε τοποθετήσει εκεί η υπηρεσία της ΣΤΑΣΥ προκειμένου να σταματήσει την πορεία της μηχανής, σύμφωνα με το κρατικό κανάλι. 

Δύο Έλληνες κι ένας Ολλανδός μέλη του συνεργείου, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου τελικά ο ένας από του Έλληνες, ηλικίας 41 ετών, κατέληξε.

Η κυκλοφορία των συρμών θα γίνεται τοπικά μεταξύ Ομόνοιας και Πειραιά, και στα δύο ρεύματα, έως ότου να απελευθερωθούν οι γραμμές από τις μηχανές.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο θρυλικός πιλότος Κωνσταντίνος Χατζηλάκος σε ηλικία 102 ετών

Ελλάδα / Πέθανε ο θρυλικός πιλότος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου Κωνσταντίνος Χατζηλάκος σε ηλικία 102 ετών

Ως μάχιμος πιλότος της Ελληνικής Βασιλικής Αεροπορίας, έδρασε στα πεδία των μαχών της Βορείου Αφρικής, της Μεσογείου, της Ιταλίας, της Γιουγκοσλαβίας και του Αιγαίου
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ