Ατύχημα για τον Τζέφρι Πάιατ – Τραυματίστηκε ενώ έκανε ποδήλατο στη Μάνη

Ατύχημα για τον Τζέφρι Πάιατ – Τραυματίστηκε ενώ έκανε ποδήλατο στη Μάνη Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Ατύχημα είχε ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ ενώ έκανε ποδήλατο κατά τη διάρκεια εκδρομής του στη Μάνη.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αμερικανός πρέσβης υπέστη κατάγματα και στα δυο του πόδια χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για τις συνθήκες του ατυχήματος. Ο κ. Πάιατ δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από το νοσοκομείο της Αρεόπολης.

Ο ίδιος σχολιάζοντας το συμβάν μέσω twitter θέλησε να ευχαριστήσει το προσωπικό του νοσοκομείου .


«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του νοσοκομείου Αρεόπολης για την εξαιρετική φροντίδα που μου παρείχαν μετά από ατύχημα που είχα με το ποδήλατό μου στη Μάνη. Ευχαριστώ και όλους τους Έλληνες φίλους που μου τηλεφώνησαν για να μου ευχηθούν περαστικά. Είμαι στενοχωρημένος που το συμβάν διέκοψε το ταξίδι μου, αλλά προσβλέπω στην επιστροφή στην Αθήνα για να αναρρώσω», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Ελλάδα / Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Οι δηλώσεις του 46χρονου ασφαλιστή μέσα από το νοσοκομείο για το περιστατικό - «Είχε μία πληρωμή κάποτε από ασφαλιστική που δεν την πήρε ποτέ και από τότε μάλλον μου τη φύλαγε»
THE LIFO TEAM