«Άσε τις εξυπνάδες»: Ένταση ανάμεσα στον Πάριο και τον δήμαρχο Νεάπολης Συκεών - Διακόπηκε η συναυλία

«Άσε τις εξυπνάδες»: Ένταση ανάμεσα στον Πάριο και τον δήμαρχο Νεάπολης Συκεών - Διακόπηκε η συναυλία Facebook Twitter
Φωτογραφία Μακεδονία
0

Ένα ξαφνικό μπουρίνι στάθηκε αφορμή για μία έντονη στιχομυθία ανάμεσα στον Γιάννη Πάριο και στον δήμαρχο Νεάπολης Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη, οδηγώντας τελικά στη διακοπή της συναυλίας του διάσημου τραγουδιστή. 

Ο Γιάννης Πάριος τραγουδούσε περίπου μία ώρα επί σκηνής, στο γεμάτο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης» όταν ξαφνικά άρχισε να βρέχει. Όπως μεταδίδει η εφημερίδα Μακεδονία, από την πρώτη στιγμή που άρχισε να ψιχαλίζει, ο Γιάννης Πάριος διαβεβαίωσε το κοινό πως η συναυλία θα συνεχιστεί κανονικά: «Δεν φεύγει κανείς, θα συνεχίσω» είπε κοιτάζοντας προς τους θεατές.

Στις πρώτες θέσεις καθόταν ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης και όταν ο τραγουδιστής τον είδε να σηκώνεται τον ρώτησε τι συμβαίνει. Ο κ. Δανιηλίδης του απάντησε ότι είναι καλύτερα να διακοπεί η συναυλία για αποφευχθεί ο πανικός σε περίπτωση που γίνει εντονότερη η βροχή. «Δεν είναι σεισμός για να γίνει πανικός, βροχούλα είναι, θα δροσιστούμε» απάντησε ο τραγουδιστής, συνεχίζοντας κανονικά το πρόγραμμα.

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Μακεδονία», ο δήμαρχος Νέαπολης Συκεών δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, έκατσε στη θέση του και «έκανε τον σταυρό του». Λίγο αργότερα τα ηχεία έκλεισαν, ενώ ασαφές παραμένει αν έγινε κατόπιν απόφασης κάποιου τεχνικού ή εξαιτίας βλάβης. 

«Άσε τις εξυπνάδες»: Ένταση ανάμεσα στον Πάριο και τον δήμαρχο Νεάπολης Συκεών - Διακόπηκε η συναυλία Facebook Twitter
Φωτογραφία «Μακεδονία»

«Άσε τις εξυπνάδες»: Ένταση ανάμεσα στον Πάριο και τον δήμαρχο Νεάπολης Συκεών - Διακόπηκε η συναυλία Facebook Twitter
Φωτογραφία «Μακεδονία»

Σε βίντεο ο Γιάννης Πάριος ακούγεται να ρωτά τον δήμαρχο Σίμο Δανιηλίδη αν έδωσε αυτός εντολή για την διακοπή παροχής ρεύματος: «Δήμαρχε, το ρεύμα γιατί το έκλεισες; Εσύ το έκλεισες; Μη το πω... Πες να το ανοίξουνε». Η αρχική απάντηση του δημάρχου δεν ακούγεται καθαρά αλλά καταλήγει λέγοντας «...πρώτα εσύ και μετά εγώ, για να μη γίνει κάτι κακό». «Γιατί κόβεις το ρεύμα λέω;», επανήλθε ο τραγουδιστής για να πάρει την απάντηση «Εγώ δεν έκοψα κανένα ρεύμα και άσε τις εξυπνάδες». 

Δανιηλίδης:«Κανένα ρεύμα δεν έκοψα εγώ. Άμα είχα κόψει το ρεύμα θα είχαν κοπεί και τα πάνω (σ.σ εννοώντας τα φώτα)». 

Πάριος: «Δεν τα ξέρω αυτά. Εγώ δεν είμαι δήμαρχος»

Δανιηλίδης: «Ναι αλλά τώρα μπροστά στον κόσμο να λες τέτοια εξυπνάδα, ότι ο δήμαρχος έκοψε το ρεύμα»

Πάριος (προς το κοινό αλλά με κλειστό μικρόφωνο): «Καλά, δεν το έκοψε το ρεύμα ο δήμαρχος»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο δήμαρχος απομακρύνθηκε χρησιμοποιώντας αιχμηρή γλώσσα.

Δείτε τη στιγμή της έντασης:

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ