Αποζημίωση 3 εκατ. ευρώ ζητά ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης για το τροχαίο: «Έχω γίνει φυτό»

Αποζημίωση 3 εκατ. ευρώ ζητά ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης για το τροχαίο: «Έχω γίνει φυτό» Facebook Twitter
0

Σοβαρά προβλήματα υγείας συνεχίζει να αντιμετωπίζει ενάμιση χρόνο μετά το τροχαίο ατύχημα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, που με την σύζυγό του Ευαγγελία Βαρσάμη, ζητούν μέσω αγωγής 3 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση από τον οδηγό του λεωφορείου.

Το τροχαίο ατύχημα είχε συμβεί τα Χριστούγεννα του 2017 όταν οδηγός λεωφορείου αστικών συγκοινωνιών προσπάθησε να διασχίσει σχεδόν κάθετα τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να πέσει πάνω του με την μηχανή.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ενάμιση χρόνο μετά το ατύχημα, δεν έχει αναρρώσει πλήρως και εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά νοητικά και κινητικά προβλήματα.

Σύμφωνα με την κυριακάτικη Real News, ο παρουσιαστής μαζί με τη σύζυγό του κατέθεσαν αγωγή με την οποία ζητούν από τους υπευθύνους συνολικά 3 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση. Ειδικότερα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης ζητά 2.796.000 ευρώ, ενώ η Ευαγγελία Βαρσάμη 108.000 ευρώ για την ανατροφή του 8χρονου παιδιού τους μέχρι να συμπληρώσει το 22ο έτος της ηλικίας του.

«Αδυνατώ να σταθώ όρθιος χωρίς υποβοήθηση. Αδυνατώ να περπατήσω. Αδυνατώ να κινήσω πλήρως το αριστερό μου χέρι. Έχω πλήρη αδυναμία επικοινωνίας, εκτός από την ανταπόκριση μου σε κάποια νέα νεύματα από οικεία πρόσωπα. Δεν μπορώ να μιλήσω. Δεν μπορώ να τραφώ, αλλά έχω και πλήρη έκπτωση των νοητικών μου λειτουργιών, αφού αδυνατώ να επικοινωνήσω ακόμα και με οικεία μου πρόσωπα» δηλώνει μεταξύ άλλων στην αγωγή του ο παρουσιαστής.

Σε άλλο σημείο αναφέρει πως συνεχίζει να έχει επιπλοκές από διάφορες μολύνσεις ή προκειμένου να πραγματοποιηθούν αναγκαίες θεραπείες αναγκάζεται να εισάγεται συνέχεια στα νοσοκομεία.

Και συνεχίζει: «Αδυνατώ να επικοινωνήσω ακόμα και με οικεία μου πρόσωπα, αδυνατώ να αυτοεξυπηρετηθώ, αφού ούτε καν να σιτιστώ μόνος μου δεν μπορώ. Όλα τα ανωτέρω δυσμενή προς την υγεία και σωματική μου ακεραιότητα συνέβησαν σε πολύ νεαρή ηλικία (μόνο 43 ετών) και μάλιστα στη χρονική περίοδο που ήμουν στο απόγειο της καριέρας μου. Δε θα μπορέσω να έχω ποτέ ξανά ομαλή κοινωνική και οικογενειακή ζωή. Δεν θα μπορέσω να έχω ουσιαστική επικοινωνία με την σύζυγό μου. Δεν θα μπορέσω να έχω ξανά επαγγελματική εξέλιξη. Έχω καταστεί μόνιμα ανάπηρος με πλήρη αδυναμία μετακίνησης αυτοσυντήρησης και επικοινωνίας με το περιβάλλον [...[ Έχω πλήρη έκπτωση των νοητικών μου λειτουργιών. Σε γενικές γραμμές, έχω γίνει φυτό».

«Το κέντρο αποκατάστασης έχει γίνει για εμάς ένα δεύτερο σπίτι μας. Ο Κωνσταντίνος κάθε μέρα δίνει έναν αγώνα. Το δικό του αγώνα, τον οποίο εγώ προσπαθώ να στηρίξω και ως σύζυγο και ως μητέρα. Θα αναφέρω μόνο ότι επί ένα χρόνο προετοίμαζα το γιο μας τον Αλέξανδρο για να συναντήσει το μπαμπά του» είπε η σύζυγος του παρουσιαστή, Εβελίνα Βαρσάμη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μίνι κρίση στην Κάσο: Τουρκικά πολεμικά περιπολούν ιταλικό σκάφος που ποντίζει καλώδια

Ελλάδα / «Μίνι κρίση» στην Κάσο: Τουρκικά πολεμικά περιπολούν ενώ ιταλικό σκάφος ποντίζει καλώδια

Η ανάπτυξη πλοίων του τουρκικού πολεμικού ναυτικού στην περιοχή είχε ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη και ελληνικών πολεμικών πλοίων, αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών
LIFO NEWSROOM
Μάτι, 6 χρόνια μετά: Οι συγγενείς των 104 νεκρών και οι επιζήσαντες ζητούν δικαιοσύνη

Ελλάδα / Μάτι, 6 χρόνια μετά: Οι συγγενείς των 104 νεκρών και οι επιζώντες ζητούν δικαιοσύνη

Oι μνήμες παραμένουν νωπές για τους συγγενείς των 104 νεκρών, τους δεκάδες ευγκαυματίες και πολυτραυματίες, καθώς και για τους κατοίκους που είδαν κόπους μιας ζωής να χάνονται
LIFO NEWSROOM