Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του Β. Ρέστη

Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του Β. Ρέστη Facebook Twitter
1

Απορρίφθηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, η αίτηση αποφυλάκισης του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη, που είναι προφυλακισμένος ως ύποπτος φυγής για επισφαλή δάνεια που χορήγησε η FBBank.

Ο Ρέστης αντιμετωπίζει το αδίκημα της υπεξαίρεσης και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Στην αίτηση αποφυλάκισης που κατέθεσε, ζητούσε από τους δικαστές να άρουν την προσωρινή του κράτηση, με το σκεπτικό ότι πριν από την απολογία του κατέβαλε το ποσό του επίμαχου δανείου, δηλαδή τα 5,8 εκατ. ευρώ με τους νόμιμους τόκους και τα έξοδα.

Επίσης, αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του και υποστηρίζει ότι δεν είναι ύποπτος φυγής, τονίζοντας πως εξαπατήθηκε από συνεργάτες του.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δρομοκαΐτειο: Στη φυλακή η ψυχίατρος που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών

Ελλάδα / Δρομοκαΐτειο: Στη φυλακή η ψυχίατρος που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών

Η συχνότητα των πωλήσεων που έκανε η ψυχίατρος ήταν τόσο μεγάλη που, σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, υπολογίζεται ότι σε διάστημα των τελευταίων δύο μηνών φαίνεται να προέβη σε σχεδόν 200 πράξεις συνταγογράφησης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια