Απειλούσε να πέσει στο κενό για να πιέσει για την επαναπρόσληψή της

Απειλούσε να πέσει στο κενό για να πιέσει για την επαναπρόσληψή της Facebook Twitter
0

Από την ταράτσα του δημαρχιακού συγκροτήματος απειλούσε να πέσει το μεσημέρι της Πέμπτης μία πρώην συμβασιούχος του δήμου Καλαμάτας. 


Συγκεκριμένα, η γυναίκα είχε ανέβει στην ταράτσα του κτιρίου «Φάρις» στο συγκρότημα του δημαρχείου Καλαμάτας ζητώντας την επαναπρόσληψή της. Πρόκειται για πρώην συμβασιούχο του Δήμου Καλαμάτας με το πρόγραμμα Stage.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η γυναίκα είναι μητέρα 4 παιδιών, ένα εξ αυτών ΑμεΑ, και με την κίνηση αυτή θέλησε να ασκήσει πίεση για να προχωρήσει η επαναπρόσληψή της.


Έχει ήδη καταθέσει σχετική αίτηση η οποία όμως έχει «κολλήσει» σε θέματα ποινικού μητρώου.

Το Συμβούλιο Χαρίτων σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως έχει δώσει χάρη στη συγκεκριμένη υπάλληλο και πλέον απομένει η διαβίβαση του σχετικού αιτήματος από το υπουργείο Δικαιοσύνης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Για το σκοπό αυτό ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας επικοινώνησε την Πέμπτη με τον υπουργό Δικαιοσύνης, αλλά και με την γραμματεία της Προεδρίας της Δημοκρατίας για να επισπευστούν οι διαδικασίες.

Με πληροφορίες από Εleftheriaonline

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλλιθέα: «Η γυναίκα ούρλιαζε για αρκετά λεπτά» - Το χρονικό της τραγωδίας με την 7χρονη Αγγελική

Ελλάδα / Καλλιθέα: «Η γυναίκα ούρλιαζε για αρκετά λεπτά» - Το χρονικό της τραγωδίας με την 7χρονη Αγγελική

Η 37χρονη θεία συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου - «Έχασα το παιδί μου!» φώναζε με λυγμούς η μητέρα της
LIFO NEWSROOM