Απειλές μέσω Facebook δέχεται η αδερφή της Λίνας Κοεμτζή

Απειλές μέσω Facebook δέχεται η αδερφή της Λίνας Κοεμτζή Facebook Twitter
0

Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία της μητέρας της Λίνας Κοεμτζή, της φοιτήτριας που έπεσε στο κενό από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στις 28 του Νοέμβρη του 2016. Η μητέρα ανέφερε ότι απειλούν την τρίτη της κόρη. 

Συγκεκριμένα η  μητέρα της Λίνας Κοεμτζή, αναφέρθηκε στα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε μέσω Facebook η τρίτη της κόρη, μετά το τέλος της περασμένης εκπομπής «Φως στο τούνελ». 

Η οικογένεια κατέθεσε μήνυση για να βρεθεί με τη βοήθεια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο αποστολέας των σχετικών μηνυμάτων.

Έντονη συζήτηση προκάλεσε  η παρατήρηση τηλεθεατή, για την υπόθεση της  φοιτήτριας που έπεσε από τον ένατο όροφο φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη.

Ο τηλεθεατής, μηχανικός στο επάγγελμα, ανέφερε πως τα διαμερίσματα του προτελευταίου ορόφου της Εστίας, βρίσκονται σε εσοχή του κτιρίου και διαθέτουν μεγαλύτερα μπαλκόνια που θα μπορούσαν να προστατέψουν κάποιον που πιθανά έπεφτε από ψηλά.

Από την επιτόπια έρευνα της εκπομπής ύλη ξεκαθαρίστηκε ότι υπάρχει άλλη αρίθμηση του κτιρίου και διαφορετική της εστίας.

Η αρίθμηση των δωματίων ξεκινάει από τον τρίτο όροφο. Η Λίνα έπεσε από το μπαλκόνι της μεγάλης εσοχής, από τον ένατο όροφο. Η μικρή εσοχή θεωρείται ο δέκατος όροφος, που βρίσκεται η ταράτσα και είναι κλειδωμένη και μη προσβάσιμη από τους φοιτητές. 

Μετά τις αποκαλύψεις της εκπομπής άλλαξε και η διαδικασία ελέγχου του κτιρίου.

Μια από τις σοβαρές παραλείψεις στην υπόθεση , ήταν ότι δεν ζητήθηκε από τις Αρχές το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των δυο τραπεζών που υπάρχουν στο σημείο που έπεσε η Λίνα.

Οι υπεύθυνοι διευκρίνισαν πως είναι αδύνατη η ανάκτηση υλικού, καθώς κρατείται μόνο σαράντα πέντε ημέρες. 

Με πληροοφρίες από anikolouli

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ