Απαγορευτικό απόπλου λόγω θυελλωδών ανέμων στο Αιγαίο

Απαγορευτικό απόπλου λόγω θυελλωδών ανέμων στο Αιγαίο Facebook Twitter
Eurokinissi / ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
0

Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω βόρειων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στο Αιγαίο και φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ.

Επίσης, απαγορευτικό απόπλου εξέδωσαν τα τοπικά λιμεναρχεία σε Σούδα και Ηράκλειο, εξ αιτίας των θυελλωδών ανέμων.

Τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια, αναμένοντας νεώτερη ενημέρωση στις 8 το πρωί, ώστε αν επιτραπεί ο απόπλους τους να αναχωρήσουν στις 10.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

Ελλάδα / Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

«Η απόφαση του πότε και πώς θα δημοσιευτεί ένα έργο ή μέρος αυτού, καθώς και η αναπαραγωγή του, αφορά αποκλειστικά τον δημιουργό του και τον εκδοτικό οίκο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM