Άντρας ανασύρθηκε νεκρός από την τεχνητή λίμνη Αώου

Άντρας ανασύρθηκε νεκρός από την τεχνητή λίμνη Αώου Facebook Twitter
0

Τραγική κατάληξη είχε το ψάρεμα δύο φίλων το βράδυ της Κυριακής στην τεχνητή λίμνη του Αώου, στην περιοχή του Μετσόβου, όταν υπό συνθήκες που διερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές, ο ένας εκ των δύο, έπεσε στα νερά της λίμνης.

Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, ο φίλος του, αδυνατώντας να τον βοηθήσει, ειδοποίησε την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο.

Δύο οχήματα της Π.Υ Μετσόβου με 4 άνδρες ανέσυραν από την επιφάνεια της λίμνης, λίγο πριν τις 23.00, το άψυχο σώμα του 61χρονου, ο οποίος κατάγεται από χωριό του Ζαγορίου.

Η σορός του διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του συμβάντος ερευνά το Α.Τ Μετσόβου, ενώ η μαρτυρία του φίλου του θανόντα θεωρείται από τις αρχές εξαιρετικά σημαντική, αφού ήταν και ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας.

Πηγή: epirus-tv-news.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μονή Σινά: Παραιτήθηκε κι επίσημα ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός μετά από 52 χρόνια ηγουμενίας

Ελλάδα / Μονή Σινά: Παραιτήθηκε κι επίσημα ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός μετά από 52 χρόνια ηγουμενίας

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε ανακοινώσει, στις 14 Σεπτεμβρίου θα συγκληθεί Γενική Συνέλευση των μοναχών με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου Ηγουμένου και Αρχιεπισκόπου
LIFO NEWSROOM