Ανεξέλεγκτες διαστάσεις στη ρίψη απορριμμάτων και μπαζών καταγγέλει ο δήμος Κορδελιού - Ευόσμου

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις στη ρίψη απορριμμάτων και μπαζών καταγγέλει ο δήμος Κορδελιού - Ευόσμου Facebook Twitter
Φωτό: voria.gr
0

Για ανεξέλεγκτες διαστάσεις τις οποίες λαμβάνει το φαινόμενο της παράνομης ρίψης ογκωδών αντικειμένων, απορριμμάτων και μπάζων, στη νεόδμητη περιοχή άνωθεν της περιφερειακής οδού, κάνει λόγο η διοίκηση του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη.

Ο δήμαρχος, Πέτρος Σούλας, καταγγέλλει την «ασυνείδητη πρακτική επιτηδείων πολιτών» που - όπως αναφέρει - ρυπαίνουν ανεξέλεγκτα το αστικό περιβάλλον, καθώς απορρίπτουν πάσης φύσεως αντικείμενα δημιουργώντας μικρές παράνομες χωματερές.

«Τέτοιες απαράδεκτες τακτικές είναι δείγμα κοινωνικής ανευθυνότητας», δηλώνει ο δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου, προσθέτοντας πως «είναι πραγματικά θλιβερό να αντικρίζουμε αυτές τις εικόνες ντροπής, γι' αυτό είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε καμία άλλη παρανομία».

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις στη ρίψη απορριμμάτων και μπαζών καταγγέλει ο δήμος Κορδελιού - Ευόσμου Facebook Twitter
Φωτό: voria.gr

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων, Γιώργος Μαξούρας, απευθύνει έκκληση στους δημότες να μην απορρίπτουν ογκώδη αντικείμενα, χωρίς προηγουμένως να έχουν ενημερώσει την υπηρεσία καθαριότητας.

Τον περασμένο Ιούλιο ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα καταδεικνύοντας τα σημεία - εστίες μόλυνσης και ζητώντας την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελλάδα / Απόστολος Λύτρας: Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων αντιδρά για την παρέμβαση του Αρείου Πάγου

«Επικοινωνιακού τύπου παρεμβάσεις από τον Άρειο Πάγο» αναφέρει με τη σειρά του ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, Δημήτρης Βερβεσός
NEWSROOM