Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Ανεβαίνει η θερμοκρασία Facebook Twitter
0

Πρόσκαιρες τοπικές βροχές Στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο προβλέπει για σήμερα Κυριακή η ΕΜΥ. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιάδες τοπικά ως 7 Μποφόρ στο Αιγαίο ενώ τοπικές ομίχλες θα υπάρξουν τα βόρεια.

Η θερμοκρασία σε άνοδο, θα κυμανθεί από 3 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 11 έως 19 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 7 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 9 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου. Στην Κρήτη η θερμοκρασία θα φτάσει και τους 21 βαθμούς.  

Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες προβλέπονται στην Αττική. Άνεμοι νοτιοδυτικοί ασθενείς ως μέτριοι στον Σαρωνικό ενώ στο Νότιο Ευβοικό έως ισχυροί. Θερμοκρασία από 8-17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τοπικές ομίχλες το πρωί. Θερμοκρασία από 6-14 βαθμούς.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM