Ανδραβίδα: «Είδα κάποιον να φεύγει εκεί που βρήκα τα πτώματα» - Ο 12χρονος μίλησε για τη σκηνή του εγκλήματος

Ανδραβίδα: «Είδα κάποιον να φεύγει εκεί που βρήκα τα πτώματα» - Ο 12χρονος μίλησε για τη σκηνή του εγκλήματος Facebook Twitter
0

Ο 12χρονος γιος του θύματος του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα μίλησε για όσα είδα και άκουσε στο σπίτι που διαπράχθηκε το στυγερό έγκλημα, για το οποίο έχει συλληφθεί ένας 60χρονος επιχειρηματίας με ιστορικό βίας ομολογώντας μόνο τις δολοφονίες των γονιών. 

Το ανήλικο παιδί βρήκε νεκρούς τη μητέρα του, τον πατριό του και τα αδέλφια του. Ο πρώην σύζυγος τη γυναίκας και πατέρας του 12χρονου δήλωσε πως δεν μπορούσε να γνωρίζει για τα προβλήματα που είχε η γυναίκα με τον δράστη. Η περιγραφή που έκανε ο ίδιος ο γιος του τον τρόμαξε όπως λέει. 

Ο ανήλικος μίλησε σε δημοσιογραφική ομάδα του Mega για την σκηνή του εγκλήματος:  «Θυμάμαι μόνο ότι χτύπαγα την πόρτα και την ώρα που χτύπαγα δεν άνοιγε κανείς. Λέω «μαμά για όνομα του Θεού, άνοιξε την πόρτα». Δεν απαντάει κανείς. Πηδάω ένα φράχτη που πηδούσα καθημερινά, όταν η μαμά μου δεν ήταν σπίτι και λιγο πριν ανοίξω την κουρτίνα ακούω κάποιον να φεύγει τρέχοντας, να σηκώνεται από το κρεβάτι και να ανοίγει την πόρτα και να φεύγει, εκεί που βρέθηκαν τα πτώματα. Είδα τα αίματα, έπιασα με τα δάχτυλά μου και νόμιζα ότι έκανε εμετό, η μαμά μου είχε πυρετό εκείνη τη μέρα».

«Λέω «μαμά τί επαθες», και δεν απαντάει κανείς. Στο μπάνιο δε βλέπω κανέναν. Παίρνω τον φακό, τον ανοίγω, βλέπω αίματα, φοβάμαι αρχίζω να ουρλιάζω και πάω στους φίλους μου. Δεν μπορούσα να ανοίξω την πόρτα. Βλέπω το ένα αδερφάκι μου το παίρνω, το πάω έξω και πάμε σε ένα μαγαζί 100 μέτρα πιο μακριά. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο. Δεν θα ξεχαστεί αυτό το συμβάν».

Το παιδί λέει πως θα ήθελε να παραμείνει στην Ανδραβίδα αλλά μετά το φονικό δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. «Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Με το συμβάν, την έλλειψη της μάνας μου, τον αδερφό μου (...) Αυτό που θυμαμαι από τη μαμά μου είναι ότι κάθε φορά που ερχόμουν στην Αθήνα με έπαιρνε τηλέφωνο, αυτό δε θα το ξεχάσω. Από τα αδέρφια μου τις πλάκες που κάναμε μαζί».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ