Αναβλήθηκε η δίκη της 44χρονης που έριξε νερό στον Χαρδαλιά - Λόγω κορωνοϊού

Αναβλήθηκε η δίκη της 44χρονης που έριξε νερό στον Χαρδαλιά - Λόγω κορωνοϊού Facebook Twitter
0

Αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβρη η δίκη της 44χρονης που κατηγορείται ότι πέταξε ένα ποτήρι με νερό στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, κατά την προ ημερών επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού που είναι σε ισχύ.

Η κατηγορουμένη, που διώκεται για λόγω και έργω εξύβριση όπως επίσης για απειλή, δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο, η οποία ανέφερε ότι η 44χρονη εντολέας της πήρε εξιτήριο από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου οδηγήθηκε για νοσηλεία, με σχετική εισαγγελική διάταξη.

Το επεισόδιο συνέβη την ώρα που ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας γευμάτιζε σε κεντρικό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη δημοσιότητα οι διάλογοι του ρασοφόρου με την αρχηγό του κυκλώματος ναρκωτικών

Ελλάδα / Στη δημοσιότητα οι διάλογοι του ρασοφόρου με την αρχηγό του κυκλώματος ναρκωτικών

Ο 46χρονος ρασοφόρος, πρώην μοντέλο και γνωστός YouTuber, που δηλώνει «Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος των Παλαιοημερολογιτών» φέρεται να αποθήκευε και έκλεβε τα ναρκωτικά στον Ιερό Ναό
LIFO NEWSROOM