Θεσσαλονίκη: Έριξαν νερό στον Νίκο Χαρδαλιά - Μία προσαγωγή

Θεσσαλονίκη: Έριξαν νερό στον Νίκο Χαρδαλιά - Μία προσαγωγή Facebook Twitter
O Νίκος Χαρδαλιάς σήμερα στη Θεσσαλονίκη / Eurokinissi
0

Επίθεση με νερό δέχθηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη σημερινή του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη

Συγκεκριμένα, και ενώ ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων γευμάτιζε μαζί με τον υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρο Καράογλου, μία γυναίκα τον πλησίασε με δήθεν φιλική διάθεση ζητώντας του να φωτογραφηθεί μαζί του. 

Εντελώς ξαφνικά, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πήρε ένα ποτήρι νερό και το πέταξε εναντίον του Νίκου Χαρδαλιά, αρχίζοντας να φωνάζει. Το περιστατικό φέρεται να προσπάθησε να καταγράψει με το κινητό της τηλέφωνο μία φίλη της.

Άμεση ήταν η επέμβαση των αξιωματικών ασφαλείας του Θόδωρου Καράογλου οι οποίοι προσήγαγαν την γυναίκα ενώ προχώρησαν σε κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου με το οποίο έγινε η λήψη του βίντεο. Κατά την προσαγωγή της φέρεται να φώναζε «Καταστρέψατε την Ελλάδα». 

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν η προσαγωγή έχει μετατραπεί σε σύλληψη. 

Όπως αναφέρουν συγκλίνοντα ρεπορτάζ από τοπικά Μέσα πρόκειται για μία γυναίκα η οποία, στο πρόσφατο παρελθόν, προκάλεσε ένταση στην παραλία της Θεσσαλονίκης αλλά και σε καταστήματα της πόλης, αντιδρώντας στο κλείσιμο της παραλίας και στα μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού. 

Με πληροφορίες από GRTimes/Voria 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM