Αμαλιάδα: Καθαρές οι τοξικολογικές του μικρού Παναγιώτη

Αμαλιάδα: Καθαρές οι τοξικολογικές του Παναγιωτάκη Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Καθαρές βγήκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το άψυχο σώμα του μικρού Παναγιωτάκη, γιου της Ειρήνης Μουρτζούκου, ενός από τα παιδιά που πέθαναν στην Αμαλιάδα.

Από τις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στο παιδί από την Αμαλιάδα, δεν εντοπίστηκε κάποια ουσία στο αίμα του παιδιού που θα μπορούσε να «δείξει» πως ο θάνατος του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Ακόμα το πόρισμα δεν έχει υποβληθεί επίσημα στην ΕΛ.ΑΣ., κάτι που αναμένεται να γίνει όταν θα ολοκληρωθούν και οι ιστολογικές εξετάσεις.

Προς ώρας οι αρχές βρίσκονται εν αναμονή της ιστοπαθολογικής εξέτασης. Αυτή η εξέταση θεωρείται πιο κρίσιμη, καθώς από αυτή θα φανεί αν ο θάνατος του βρέφους ήταν απόρροια ασφυξίας ή απότοκο κάποιας κάκωσης.

Η Ειρήνη Μουρτζούκου, που εμπλέκεται στην υπόθεση των πέντε νεκρών βρεφών σε Αχαΐα και Αμαλιάδα, συνελήφθη από τους αστυνομικούς μετά από την τρίτη κατά σειρά μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον της ο πατριός της για συκοφαντική δυσφήμηση.

Λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι η 24χρονη, παρουσία της οποίας πέθαναν πέντε παιδιά έφτασε στο ΑΤ Αμπελοκήπων προκειμένου και αυτή να καταθέσει μηνύσεις για τα όσα έχουν αναφερθεί τις τελευταίες ημέρες για την υπόθεση και ιδιαίτερα για αναφορές που έχουν γίνει προς το πρόσωπό της.

Η ίδια όμως δεν φέρεται να γνώριζε την τρίτη κατά σειρά μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον της ο πατριός της, με αποτέλεσμα στο πλαίσιο του αυτοφώρου οι αστυνομικοί να της περάσουν χειροπέδες και να την οδηγήσουν στο ΑΤ Χαλανδρίου όπου είχε κινήσει τις διαδικασίες ο πατριός της και η μητέρα της για να βρεθεί αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM