Άλιμος: Τέλος τα πάρτι σε γνωστό beach bar- Συναγερμός μετά τα δεκάδες κρούσματα

Άλιμος: Τέλος τα πάρτι σε γνωστό beach bar- Συναγερμός μετά τα δεκάδες κρούσματα Facebook Twitter
0

Να ακυρώσει τα πάρτι αποφάσισε γνωστό beach bar της Παραλιακής, μετά τις καταγγελίες ότι ο αριθμός των ανθρώπων που κόλλησε τον ιό ήταν ανησυχητικά μεγάλος, με πληροφορίες να κάνουν λόγο μέχρι για 100 κρούσματα.

Στις υγειονομικές αρχές σήμανε συναγερμός μετά την αύξηση κρουσμάτων κυρίως στα νότια προάστια, έπειτα και από τη συρροή που προέκυψε από πάρτι στο συγκεκριμένο beach bar επί της λεωφόρου Ποσειδώνος στο ύψος του Αλίμου.

Πολλοί χρήστες στα social media κατήγγειλαν ότι ο αριθμός των ανθρώπων που κόλλησε τον ιό το συγκεκριμένο βράδυ ήταν ανησυχητικά μεγάλος, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την χθεσινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, πως από τα συνολικά 1.026 κρούσματα, τα 252 ήταν στο Νότιο Τομέα. 

Μετά τις εξελίξεις, οι υπεύθυνοι του χώρου διασκέδασης αποφάσισαν να ακυρώσουν παρόμοιες εκδηλώσεις το επόμενο διάστημα, μέχρι και τις 14 Ιουλίου.

Σε σχετική ανακοίνωση στα social media, το κατάστημα ευχαριστεί για την κατανόηση και μέσω hashtag καλεί τον κόσμο να εμβολιαστεί.
 

«Σεβόμενοι την Δημόσια Υγεία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις μέχρι και τις 14.07.2021", αναφέρει σε ανάρτηση στο Facebook και προσθέτει: Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία - #staysafe #GetVaccinated», σημειώνει.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ