Αλίκη Βουγιουκλάκη: Στο «φως» αδημοσίευτο βίντεο από τον γάμο της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Στο «φως» αδημοσίευτο βίντεο από τον γάμο της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ Facebook Twitter
0

Στο «φως» της δημοσιότητας έρχονται για πρώτη φορά πλάνα από το γάμο της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Δημήτρη Παραμιχαήλ στους Δελφούς στις 18 Ιανουαρίου του 1965.

Πρόκειται για ένα βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram ο προσωπικός φωτογράφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Κλεισθένης Δασκαλάκος.

Ο γάμος τους έγινε η είδηση των ημερών, αφού επρόκειτο για τα δύο από τα μεγαλύτερα αστέρια της εποχής. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον αδερφό της, Τάκη, φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό.

To studio Κλεισθένης, που φέρει ανέκαθεν το όνομα του προσωπικού φωτογράφου της Ελληνίδας σταρ και διαχειρίζεται το πολύτιμο αρχείο από τα στιγμιότυπα με την ίδια, έφερε στο φως ένα αδημοσίευτο βίντεο από το γάμο της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Αδημοσίευτο video από τον γάμο της Αλίκης με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στους Δελφούς στις 18 Ιανουαρίου του 1965. Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο ντυμένη με ένα υπέροχο νυφικό σε σχέδιο Givenchy και συνοδευόμενη από την οικογένειά της και εκατοντάδες θαυμαστές και ντόπιους κατοίκους, κατευθύνεται από την πλατεία των Δελφών προς τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου όπου την περιμένει ο γαμπρός.

Κατά την πορεία προς την εκκλησία διακρίνεται μπροστά από την Αλίκη και ο αγαπημένος και προσωπικός της φωτογράφος Κλεισθένης Δασκαλάκος ο οποίος απαθανατίζει μοναδικά τo γεγονός από την άφιξη και την διαμονή του ζευγαριού στο ξενοδοχείο “Βουζάς” μέχρι ολόκληρο το μυστήριο και το θρυλικό γλέντι που ακολουθεί στην αίθουσα του ξενοδοχείου. Ο λαμπερότερος γάμος της εποχής με τον τύπο να χύνει άφθονο μελάνι και τις φωτογραφίες να εξακολουθούν μέχρι σήμερα να προκαλούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποτελώντας μέρος μιας χρυσής καλλιτεχνικής εποχής γεμάτη με αστέρια λουσμένα στο φως, το ταλέντο και την ακτινοβολία», αναφέρεται στη λεζάντα της δημοσίευσης του σπάνιου υλικού.

Ελλάδα
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ