Αλεξανδρούπολη: Νεκρή 87χρονη από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της

Αλεξανδρούπολη: Νεκρή 87χρονη από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της Facebook Twitter
0

Νεκρή ανασύρθηκε, μέσα από τις στάχτες του σπιτιού της, τα ξημερώματα της Δευτέρας, ηλικιωμένη γυναίκα στο χωριό Κόμαρα του δήμου Τριγώνου.


Σύμφωνα με το ΑΠΕ, το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 9 χθες βράδυ, στην κατοικία της 87χρονης, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εγκλώβισε την άτυχη γυναίκα, ενώ οι φλόγες, που πολύ γρήγορα εξαπλώθηκαν με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η στέγη, κατέστησε αδύνατη την είσοδο στο εσωτερικό του σπιτιού των πυροσβεστών.


Επίσης, η 87χρονη που έφερε σοβαρά εγκαύματα σε όλο το σώμα και διέμενε μόνη, αλλά σε διπλανή με τον γιο της κατοικία, εντοπίστηκε στον διάδρομο του σπιτιού της, στο σημείο όπου ενδεχομένως έχασε τις αισθήσεις της επιχειρώντας να βγει από το φλεγόμενο κτίριο.


Απαντήσεις στα αίτια τόσο της πυρκαγιάς, όσο και του θανάτου της ηλικιωμένης, αναμένεται να δώσει η προανάκριση που θα διενεργηθεί από το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας.


Σημειώνεται πως στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της πυρκαγιάς πυροσβεστικές δυνάμεις των κλιμακίων Δικαίων και Ορεστιάδας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM