No.1

Ακυβέρνητο στον Παγασητικό το πλοίο «Μυρτιδιώτισσα» με 53 επιβαίνοντες

Ακυβέρνητο στον Παγασητικό το πλοίο «Μυρτιδιώτισσα» με 53 επιβαίνοντες Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ (Φωτογραφία αρχείου)
0

Ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης, είναι από το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή του Παγασητικού κόλπου, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Μυρτιδιώτισσα» που είχε αποπλεύσει από το λιμάνι του Αγ. Κωνσταντίνου, για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο. Στο πλοίο επιβαίνουν 21 επιβάτες και 32 άτομα πλήρωμα, ενώ μεταφέρει ένα δίκυκλο και 7 ΙΧ οχήματα.

Δύο πλωτά του λιμενικού, δύο αλιευτικά σκάφη και ένα ταχύπλοο, βρίσκονται κοντά στο πλοίο. Τα δύο αλιευτικά έχουν δέσει τη «Μυρτιδιώτισσα», προκειμένου να μην παρασυρθεί, ενώ αναμένονται στη θαλάσσια περιοχή δύο ρυμουλκά, προκειμένου να τραβήξουν το πλοίο στο λιμάνι του Αγ. Κωνσταντίνου.

Στην περιοχή ο καιρός είναι καλός, ενώ πνέουν βορειονατολικοί άνεμοι έντασης 3 με 4 μποφόρ. Όταν το πλοίο επιστρέψει στο λιμάνι του Αγ. Κωνσταντίνου, οι επιβάτες θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της διαχειρίστριας εταιρείας.

0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ

Ελλάδα / Καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης: Περίπου 40 φοιτητές αντέγραψαν από το AI στο ίδιο μάθημα - «Μητέρα μου ζήτησε να αναθεωρήσω»

«Ήρθε με μια φίλη της και μου επεσήμαναν πολλές φορές με νόημα την ιδιότητα και το λειτούργημα που ασκούν, θεωρώντας πως μάλλον θα φοβηθώ», τόνισε
THE LIFO TEAM