Αχαΐα: Άνδρας σε τζετ σκι πυροβολούσε εναντίον τεσσάρων ατόμων στη λιμνοθάλασσα του Πρόκοπου

Αχαΐα: Άνδρας σε τζετ σκι πυροβολούσε εναντίον τεσσάρων ατόμων στη λιμνοθάλασσα του Πρόκοπου Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
2

Ένας 33χρονος συνελήφθη σε χωριό της δυτικής Αχαΐας, ο οποίος κατηγορείται ότι πυροβόλησε εναντίον τεσσάρων ατόμων στην λιμνοθάλασσα του Πρόκοπου, στην προστατευόμενη περιοχή της Καλογριάς.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 33χρονος, επιβαίνοντας σε τζετ - σκι, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, εναντίον τεσσάρων ατόμων μελών της Οικολογικής Κίνησης Πάτρας, που βρίσκονταν στο σημείο, προκειμένου να εντοπίσουν λαθροκυνηγούς πτηνών.

Μετά τον πυροβολισμό ο 33χρονος o οποίος φέρεται να ήταν λαθροθήρας, διέφυγε με το τζετ -σκι, ενώ δεν δηλώθηκε στους αστυνομικούς τραυματισμός από τους πυροβολισμούς. Στο πλαίσιο των ερευνών που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, εντόπισαν τον 33χρονο σε χωριό της περιοχής και τον συνέλαβαν.

Σε βάρος του 33χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών, για παράνομη οπλοχρησία και παράνομη θύρα, ενώ αργότερα πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Οι καταπατητές και οι κυνηγοί έχουν αποθρασυνθεί σε αυτήν την περιοχή. Πριν λίγες ημέρες εκδικάστηκε στην Πάτρα μήνυση καταπατητή της Στροφιλιάς εναντίον μελών της -εξαιρετικά δραστήριας- ΟΙΚΙΠΑ (Οικολογική Κίνηση Πάτρας) επειδή λέει τον συκοφαντούσαν αποκαλώντας τον καταπατητή. Βέβαια, για αυτές τις "καταλήψεις" δημόσιου χώρου δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται διόλου κανένας υπέρμαχος της "κανονικότητας" και της "τάξης και του νόμου". Αφού οι καταληψίες είναι "νοικοκυραίοι άνθρωποι" και τα καταπατημένα τα θέλουν για δικό τους κτήμα, όχι για τίποτε κοινόχρηστους ή κοινωφελείς σκοπούς όπως οι κακοί αριστεριστές και αναρχικοί...