Αγρίνιο: Καταδίωξε με μαχαίρι τη 12χρονη κόρη του και την έκαψε με τσιγάρο στο μάγουλο

Αγρίνιο: Καταδίωξε με μαχαίρι τη 12χρονη κόρη του και την έκαψε με τσιγάρο στο μάγουλο Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Ένα ανδρόγυνο συνελήφθη χθες το βράδυ στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ενδοοικογενειακής βίας, της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών και της έκθεσης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας καταδίωξε προχθές το απόγευμα στο Αγρίνιο με μαχαίρι την 12χρονη κόρη του, την οποία γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, τη χτύπησε με καρέκλα και αφού την ακινητοποίησε της προκάλεσε εγκαύματα με τσιγάρο στο μάγουλο. Παράλληλα, άσκησε σωματική βία και σε τέσσερα ακόμη παιδιά του, ηλικίας 6,9,10 και 11 ετών.

Τα αδικήματα που διέπραξε ο κατηγορούμενος σε βάρος των παιδιών τελέστηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, παρουσία της μητέρας τους, η οποία, όπως προαναφέρθηκε, έχει συλληφθεί.

Τα πέντε παιδιά, καθώς και ο δύο ετών αδελφός τους, μεταφέρθηκαν προσωρινά στο νοσοκομείο Αγρινίου, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας, ενώ, σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας είναι υπότροπος ενδοοικογενειακής βίας.

-Εάν είστε επιζώσα ενδο-οικογενειακής ή άλλου είδους έμφυλης βίας ή αν στο περιβάλλον σας υπάρχει θηλυκότητα που υφίσταται κάτι από τα παραπάνω, τηλεφωνήστε για βοήθεια και συμβουλευτική στην υπηρεσία Εθνικής Εμβέλειας «Γραμμή SOS»: 15900. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε mail στο [email protected]

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM