Άγρια καταδίωξη στο Χαϊδάρι: Ο οδηγός εμβόλισε τρία αυτοκίνητα και εξαφανίστηκε

Άγρια καταδίωξη στο Χαϊδάρι: Ο οδηγός εμβόλισε τρία αυτοκίνητα και εξαφανίστηκε Facebook Twitter
0

Άγρια καταδίωξη σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Χαϊδάρι, με οδηγό που αρνήθηκε να σταματήσει σε σήμα αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα, εμβόλισε τρία αυτοκίνητα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε με τα πόδια στα στενά της περιοχής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσαν στην περιοχή, εντόπισαν στις 20.15μ.μ. στην οδό Καραϊσκάκη ένα αυτοκίνητο, του οποίου τον οδηγό θέλησαν να ελέγξουν.

Ο οδηγός όχι μόνο δεν σταμάτησε για αστυνομικό έλεγχο, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα, επιχειρώντας να διαφύγει. Ακολούθησε άγρια καταδίωξη στα στενά του Χαϊδαρίου με αποτέλεσμα το ύποπτο αυτοκίνητο να εμβολίσει στην οδό Κολοκοτρώνη τρία σταθμευμένα ΙΧ, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές που επικαλούνται αυτόπτες μάρτυρες που μένουν στην περιοχή, ο οδηγός εξαφανίστηκε πηδώντας από ταράτσα σε ταράτσα.

Οι αστυνομικοί μέσα στο αυτοκίνητο εντόπισαν διαρρηκτικά εργαλεία καθώς επίσης και φυλλάδια με αναρχικό περιεχόμενο. Όπως διαπίστωσαν λίγο αργότερα οι Αρχές, το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο από τον περασμένο Αύγουστο από το Μαρούσι ενώ σε αυτό ήταν τοποθετημένες επίσης κλεμμένες πινακίδες που αντιστοιχούσαν σε όχημα του ίδιου τύπου και ίδιου χρώματος. Το Ι.Χ μεταφέρθηκε για DNA και αποτυπώματα στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ