Άγρια επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια: Άγνωστοι χτύπησαν με ρόπαλα και μαχαίρωσαν δύο αδέλφια

Άγρια επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια: Άγνωστοι χτύπησαν με ρόπαλα και μαχαίρωσαν δύο αδέλφια Facebook Twitter
0

Άγρια επίθεση δέχτηκαν δυο αδέλφια στη Νέα Φιλαδέλφεια, από τέσσερα άτομα που τους χτυπήσαν και τους μαχαίρωσαν.

Όπως έγινε γνωστό δύο νεαρά αδέρφια 23 και 19 ετών ενώ βρίσκονταν επί της Λ. Δεκελείας 71, στη Νέα Φιλαδέλφεια, ξαφνικά σταμάτησε μπροστά τους ένα αυτοκίνητο από το οποίο βγήκαν τέσσερις άγνωστοι δράστες χωρίς διακριτικά και τους επιτέθηκαν.

Οι δράστες τους χτύπησαν με μεταλλικούς λοστούς και τους μαχαίρωσαν στους μηρούς, ενώ αμέσως μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή. Σημειώνεται πως οι δράστες φώναζαν υβριστικά συνθήματα για την ΑΕΚ. Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο ΚΑΤ για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών.

Για το περιστατικό ήδη διεξάγεται έρευνα από το Τμήμα Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ. και συλλέγονται στοιχεία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρμενία: Το ΓΕΕΘΑ τοποθέτησε γέφυρες σε περιοχές της χώρας

Ελλάδα / Αποσυναρμολόγησαν γέφυρα 200 μέτρων στην Ελλάδα και έφτιαξαν 3 γέφυρες τύπου Μπέλεϋ στην Αρμενία

Πρώτα αποσυναρμολογήθηκε γέφυρα μήκους 200 μέτρων από τη Σίνδο - Το μηχανικό την κατήτμησε σε τρεις συλλογές - Τοποθετήθηκαν ήδη οι δύο και απομένει να μπει η τρίτη γέφυρα σε αρμενικό χωριό
LIFO NEWSROOM