Αγίου Πνεύματος: Πώς και πού λειτουργούν σήμερα τα καταστήματα

Αγίου Πνεύματος: Πώς και πού λειτουργούν σήμερα τα καταστήματα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ο εμπορικός σύλλογος της Αθήνας δεν έχει λάβει επίσημη θέση για την λειτουργία των καταστημάτων σήμερα, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, επιτρέποντας ουσιαστικά να παραμείνουν ανοικτά.

Αντίθετα, στη Θεσσαλονίκη όλα τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα πώλησης τροφίμων του Νομού είναι υποχρεωτικά κλειστά. Τα σούπερ μάρκετ της επικράτειας θα ακολουθήσουν τις αποφάσεις των κατά τόπους εμπορικών συλλόγων.

Οι εμπορικοί σύλλογοι που τηρούν την αργία
Από τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας ανακοινώθηκε ότι τα καταστήματα-μέλη του συλλόγου θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 17 Ιουνίου (Αγίου Πνεύματος) ενώ παρόμοια απόφαση πήρε και ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου, με την εθιμική αργία να τηρείται από το σύνολο των επιχειρήσεων στην πόλη. 

Από την πλευρά του, ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης προτείνει τα εμπορικά καταστήματα της πόλης να παραμείνουν κλειστά ενώ το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας αναφέρει σε ανακοίνωση του πως όλα τα καταστήματα της Βέροιας θα παραμείνουν κλειστά δεδομένου ότι η ημέρα αυτή καθορίστηκε ως ολοκληρωτική αργία με απόφαση του Νομάρχη Ημαθίας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής επίσης αποφάσισε τα καταστήματα να μείνουν κλειστά στην πόλη, όλη την ημέρα. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣτΕ: Συζητήθηκε η συνταγματικότητα του επιθέτου «Ντε Γκρες» στα δέκα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας

Ελλάδα / ΣτΕ: Συζητήθηκε η συνταγματικότητα του επιθέτου «Ντε Γκρες» στα δέκα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας

Εξετάστηκε εάν το επώνυμο «Ντε Γκρες», που δεν αντιστοιχεί στο συνήθη τύπο επιθέτου στη χώρα μας, θα μπορούσε να δημιουργήσει την εντύπωση στους πολίτες (αντικειμενική αντίληψη) ότι το πρόσωπο που το κατέχει, έχει προνόμια καταγωγής ή και κοινωνικής θέσεως
LIFO NEWSROOM
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

Ελλάδα / Προσωπικός Αριθμός: 21.000 πολίτες εξέδωσαν σε μία ώρα - Τι ισχύει για όσους δεν βγάλουν μόνοι τους

Ο προσωπικός αριθμός σταδιακά θα αντικαταστήσει αριθμό ταυτότητας, ΑΜΚΑ και άλλων αριθμών που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας και στις συναλλαγές μας με το Δημόσιο
LIFO NEWSROOM